Företag

Oremo positiv inför avslutningen

  • 25 maj 2009

Det har varit ett intensivt matchande under april och maj, men nu återstår bara två matcher innan spelarna får lite vila. Johan Oremo tycker att det känns bra inför avslutningen och ser fram emot två urladdningar.
- Det är dags för en islossning.

Johan, det såg ut att vara en ganska bra träning i dag, vad tycker du själv?
- Ja, det kändes bra. Vi tränade på det försvarsspel vi ska använda i matchen mot Häcken och sedan hade vi omställningsövningar med många avslut. Det har känts bra hela tiden, trots att det gått trögt i matcherna, men i dag var det kanske lite extra bra med bra tempo och bra närkontakter, riktigt kul.

Du fick själv in många bollar i mål, de måste vara skönt även om det är träning?
- Jag lyckades med det jag försökte göra i dag och det känns givetvis jättebra. Det är viktigt att göra mål även på träningen, som man spelar på träningen så spelarm man i matcherna och som anfallare är det alltid skönt att göra mål och få in känslan. Kommer man i avslutslägen ofta och lyckas så känns det som att man blir allt mer trygg i dem.

Två matcher kvar, hur känns det?
- Vi har krigat på bra i ett par matcher nu utan att få något med oss och nu är det dags för en islossning. Det känns riktigt bra inför matchen mot Häcken och vi ska försöka ta sex poäng nu på de sista två matcherna innan uppehållet. En seger skulle betyda jättemycket och vi skulle få in lite extra energi i truppen.

Det har varit ett tufft program i ett par månader, hur mår kroppen?
- Det har varit tätt med matcher och det känns att man har varit igång ett tag, men det känns förhållandevis bra ändå. Vi får ju vila sedan och det är bara två urladdningar kvar, så det är bara att köra.


Jonas Riedel © DIF Fotboll

Senaste nyheter