DIF tog femte raka U21-segern

• 14 apr 2015

Djurgården slog Åtvidaberg med 4-2 i U21-Allsvenskan och tog sin femte raka seger. Det bjöds på en mycket händelserik första halvlek när ÅFF:s dittills obesegrade U21-lag gästade Kaknäs. DIF tog kommandot omgående när Elliot Käck tryckte in 1-0 med högern i straffområdet efter en framspelning från Sebastian Andersson. Strax därefter ringde det igen och den här gången axlade Sebastian Andersson rollen som målskytt själv, framspelningen var ett mycket välriktat högerinlägg från Stefan Karlsson. Åtvid svarade dock omgående med två snabba mål och 2-2 kunde mycket väl blivit till underläge men två grymma räddningar på raken från Hampus Nilsson såg till att det oavgjorda resultatet stod sig. Istället skulle DIF öka på till 3-2 genom Sebastian Andersson som gjorde sitt andra mål för dagen och den här gången var det anfallskollegan Samuel Holm som stod för en smart framspelning. Mönstret upprepade sig sedan igen: passningsläggaren blev målskytt då Samuel Holm nickade in 4-2 mot slutet av första halvleken på ett inlägg från Elliot Käck. I andra halvlek hade DIF bra kontroll på spelet och kunde kontrat in ett par bollar till i sina snabba omställningar. Siffrorna stannade dock vid 4-2 vilket räckte väl till femte raka U21-segern för säsongen. DIF-Åtvidaberg 4-2 (4-2) Mål DIF: Sebastian Andersson 2, Elliot Käck, Samuel Holm Laget: Hampus Nilsson Stefan Karlsson - Michael Jahn - Fredrik Stenman - Ludvig Brandimarti Marijan Cosic  - Soo Yong Yoon - Joel Bylander - Elliot Käck Samuel Holm - Sebastian Andersson Bänk: Oscar Jonsson, Filip Tasic, Besard Sabovic, Joseph Ceesay Målen från matchen och DIFTV-intervju med Anders Johansson ser du här