Oavgjort mot LB07

• 24 maj 2018

Damallsvenskan Djurgården-Limhamn Bunkeflo 1-1 (0-0) 1-0 Ingibjörg Sigurdardottir (55) 1-1 Mia Persson (58) Laget Gudbjörg Gunnarsdottir Petronella Ekroth, Ingibjörg Sigurdardottir, Kim Sundlöv, Portia Boakye Fanny Andersson, Sheila van den Bulk, Evelina Finndell (Tilde Lindwall, 46), Irma Helin Michelle Wörner (Wilma Sjöholm, 79) Mia Jalkerud (K) Djurgården fick med sig en poäng i torsdagens hemmamatch mot IF Limhamn Bunkeflo. Den första halvleken var ganska chansfattig och slutade mållös. – Det är en ganska jämn halvlek, de har några chanser och vi har bland annat ett friläge. Men vi är lite passiva i halvleken som får knappt godkänt, sa tränaren Joel Riddez. I andra halvlek såg det ut som om Djurgården hade haft ett bra halvtidssnack och det var ett mer bestämt lag som kom ut från omklädningsrummet. – Ja, andra halvlek är bättre. Vi får in Tilde Lindwall som gör en riktigt bra insats och ger oss ett bättre djupledsspel. Vi får ett ganska snabbt mål och då känns det som om matchen är på väg åt vårt håll. Men sedan får de en omställning efter vår hörna och avslutar med ett drömskott i krysset, och så får de lite energi. Vi har ett friläge strax efter där vi kan ta tillbaka ledningen, men lyckas inte sätta den. Det känns som om vi får jobba rätt hårt för målen just nu. Resten av halvleken är jämn, båda lagen har sina perioder. Totalt sett är jag lite besviken över att vi inte kan få med oss alla tre poäng, menade Riddez.