Företag

Aktiviteter för barn inför matchen mot Östersund

  • Herrar
  • A-lag
  • 22 maj 2019

Från och med två timmar innan matchstart finns flera olika aktiviteter på Globentorget för dig och ditt barn.

När Djurgården tar emot Östersund söndagen den 26 maj 15:00 har vi anordnat en rad familjeaktiviteter på Globentorget inför matchen som du och ditt/dina barn inte vill missa. Från 13:00 kan ni till exempel prova på nattduellen från Mästarnas mästare och hoppa hoppborg. Här är alla barnanpassade aktiviteter på Globentorget på söndag:

OBS! Vädergudarna ser inte ut att vara med oss på söndag så vissa aktiviteter riskerar att utgå. Men inne på Tele2 Arena sitter du under tak och kommer undan regnet. 

Hinderbana – ta dig igenom den 20 meter långa uppblåsbara hinderbanan och se hur fort du klarar det!



Nattduellen – prova på den klassiska utslagsgrenen från Mästarnas mästare och se hur bra din reaktionsförmåga är.

Hoppborg – gör dig av med överskottsenergin inför matchen så att du i lugn och ro kan äta popcorn och titta på matchen sen.



Träffa Järnkaninen – Sveriges mysigaste maskot är på plats och träffar barnen och ställer gärna upp på bild!

Souvenirförsäljning – köp dina souvenirer inför matchen i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping, eller i souvenirtältet (där sortimentet är begränsat till de mest populära produkterna).



DJ – vad vore en matchuppladdning utan härlig musik i bakgrunden? En DJ kommer att finnas på plats och spela låtar för oss besökare.

E-sport/FIFA19 – (OBS från 14:00 och endast tillgängligt för dig som har biljett på nedre etage). I foajéerna bakom Apberget inne på Tele2 Arena kan du utmana Djurgårdens FIFA-spelare i en match. Apberget hittar du på sektion 220-223.

Barn mellan 0-6 år går in gratis (behöver ingen biljett) och får sitta i knät. Sittplats på familjeläktaren kostar 130 kronor exklusive serviceavgift. Biljetter köper du här! Avspark: 15:00.

Globentorget är beläget mellan Globen och Tele2 Arena och aktiviteterna är igång från 13:00. Vi ses där!
 
26 maj, söndag 15:00Tele2 Arena

DjurgårdenÖstersunds FK
3-1 (2-1)

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat