Företag

Djurgården och adidas ingår nytt avtal

  • Företag
  • Partners
  • 15 feb 2019

Det blir fortsatt samarbete mellan adidas och DIF under tre nya år.

Vissa saker i tillvaron har en naturlig koppling och Djurgården och adidas hör definitivt till den kategorin. Få relationer inom svensk fotboll har varit så starka och långvariga, med en historik för herrlaget sedan 80-talet, där de klassiska tre ränderna numera är en självskriven del av Djurgården – hos såväl herrarnas och damernas A-lag som hos alla våra ungdomsspelare och supportrar.

Nu fortsätter resan i tre nya år där adidas förlänger samarbetet med Stockholms Stolthet, vilket naturligtvis är ett mycket välkommet besked för Djurgården Fotbolls vd, Henrik Berggren.
– Det känns väldigt glädjande att vi fortsätter vårt nära samarbete med adidas som är en mycket viktig partner för oss. Vi har hållit ihop under en lång tid och adidas har blivit ett självklart inslag i alla olika delar av vår fotbollsverksamhet. Så jag ser fram emot tre nya år tillsammans och förhoppningsvis blir det många fler framöver, konstaterar Henrik.

En ömsesidig uppskattning där även adidas ser fram emot ett fortsatt samarbete, enligt Sven Moser, General Manager adidas Norden. Han uppskattar Djurgårdens bredd där samtliga delar av verksamheten ges framträdande roller och där satsningen på ungdomsfotboll och hållbarhet är viktiga beståndsdelar.
– adidas är stolta över att presentera en förlängning av samarbetet med Djurgården. Fotboll är, och har alltid varit, en stor del av adidas och Djurgårdens är en förening med en anrik historia. Det nya kontraktet hjälper till att lyfta partnerskapet till nästa nivå och vi ser fram emot spännande säsonger framöver. Dessutom är Stockholm en viktig region för adidas och en närvaro tillsammans med en förening som har högpresterande herr- och damlag i detta område är viktigt för oss. Vi värderar också DIF:s arbete inom ungdoms- och juniorfotboll högt och klubbens hållbarhetsarbete går hand i hand med adidas kärnvärde ” “Through sports we have the power to change lives”, säger Sven. 

Vi firar det nya avtalet med ett fint erbjudande:
Köp valfri adidasprodukt i Djurgårdsbutiken i Globen Centrum och få två biljetter till den allsvenska premiären mot GIF Sundsvall 1 april. Först till kvarn gäller.

Senaste nyheter

Relaterat