Förlust i hemmapremiären för DIF Futsal

• Övriga lag
  • Futsal
  • 26 okt 2020

Trots en stark matchinledning blev det inga poäng i Hjorthagshallen för Djurgårdens futsalherrar som föll med 8-4 mot Sickla.

I fredags var det hemmapremiär för Djurgårdens futsalherrar när Sickla IF gästade Hjorthagshallen. Det var revanschsugna blåränder som klev ut med sikte på att plocka poäng och det började bra. Jacob Westfeldt gav DIF ledningen redan i tredje minuten och även om Sickla kvitterade snabbt kunde Westfeldt göra 2-1 följt av 3-1 för Djurgården minuten efter genom Viktor Drangnell Ek.

Men sedan åt sig Sickla in i matchen och det var kvitterat i paus och ledning med 5-3 för gästerna med tolv minuter kvar av matchen. En DIF-reducering från Rasmus Modeén gav visst hopp men det släcktes sedan med tre nya mål för Sickla och matchen slutade 8-4 i gästernas favör.

Därmed har Djurgården fått en tuff start på futsalsäsongen med två inledande förluster och nu gäller det att hitta in på vinnarspåret när Ektorp väntar härnäst på bortaplan den 8 november.
23 oktober, fredag 20:30Hjorthagshallen