Företag

Träningsmatch mot Östersund på lördag

  • Herrar
  • A-lag
  • 16 mars 2021

Med anledning av den flyttade cupsemin stuvar Djurgården om i spelschemat där även en träningsmatch mot Degerfors tillkommer.

Coronasituationen i Hammarby har inneburit att semifinalen i Svenska Cupen skjuts fram till den 4 april vilket givetvis påverkar Djurgårdens planering av säsongen. Sportchef Bosse Andersson har dock agerat kvickt för att parera läget för att få ett kontinuerligt flöde i matchandet.
– Vi hamnade ju i en konstig situation där vi hade planerat för att spela semifinal på söndag. Nu fick vi agera snabbt för att hitta en ny motståndare där de flesta lag var uppbokade. Men Östersund ställer upp och kommer ner till Stockholm för att spela vilket vi är väldigt tacksamma för, säger Bosse som har ytterligare en match spikad.
– Vi kommer att behöva hålla igång med matcher och vi har även satt en träningsmatch mot Degerfors på tisdag som vi kommer att spela på Stadshagen. Sedan var ju träningsmatchen mot Brage planerad till den 3 april men det blir svårt eftersom cupsemin beslutades att spelas den 4 april. Så det är klart att Brage hamnar i en konstig sits eftersom det var deras genrep, men sett till de förutsättningar vi har då kommer vi att spela en träningsmatch mot dem den 5 april efter cupsemin.
 

Spelschema 

Djurgården - Östersunds FK lördag 20 mars kl. 13.00, Tele2 Arena
Djurgården - Degerfors tisdag 23 mars kl. 14.00  Stadshagen 
Semifinal Svenska Cupen söndag 4 april kl. 13.00 mot Trelleborg eller Hammarby
Brage - Djurgården måndagen 5 april  kl.13.00 alt 14.00, Borlänge

Senaste nyheter

Relaterat