Företag

Better You blir officiell partner till DIF Fotboll 

  • Företag
  • Partners
  • 25 feb 2022

Djurgården och Better You stärker samarbetet ytterligare.

Better You skapades för att hjälpa människor att få bättre hälsa, såväl mentalt som fysiskt. Deras produkter innehåller bara naturliga ingredienser, är sockerfria och utan syntetiska ämnen. Better You arbetar med de främsta inom träning och kost för att ligga i framkant och säkerställa en hög produktkvalitet.
– Det är givetvis väldigt glädjande att vår uppskattade partner Better You väljer att utöka sitt engagemang och nu blir Officiell partner till Djurgården Fotboll. Better You erbjuder naturliga kosttillskott och ser till så att våra lag får optimala förutsättningar att sköta sin kost och prestera på topp. Better You är ett företag som strävar att ständigt utvecklas och erbjuda de bästa produkterna på marknaden. Tillsammans kommer vi arbeta för att prestera på topp såväl på som utanför planen, säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners. 

Better You har internt över 100 års erfarenhet i branschen och finns bland annat representerade i hälsofackhandeln hos exempelvis butikskedjorna Life och Hälsokraft. Better You vill inspirera folk till att göra skillnad i sin vardag och för att uppnå det har de bland annat en av landets absolut främsta produktutvecklare. Företaget har i dag en ledande position inom naturliga kosttillskott.
– Vi på Better You har samarbetat med Djurgården fotboll i olika former under ett flertal år, så när vi fick frågan om att bli officiell partner inför 2022 så tvekade vi inte. Djurgården Fotboll ligger långt fram i såväl sitt tränings- som nutritionsupplägg och det intresserar oss. Vi triggas rejält av att utvecklas och jaga ny kunskap och hoppas så klart kunna hjälpa varandra under resans gång. Sist men inte minst tar Djurgården Fotboll ett stort samhälls- och jämställdhetsansvar vilket är väldigt viktigt även för oss. Vi tror på bra synergier och är stolta över att Djurgården Fotboll vänder sig till oss i en så viktig fråga, säger Johan Cidvall, VD på Better You AB.

För att leva upp till sin grundfilosofi kring helhetshälsa innehåller Better You:s produktportfölj allt ifrån sport- och kosttillskott till livsstil- och skönhetsprodukter. För mer information besök www.betteryou.se

Senaste nyheter

Relaterat