Seger mot Finland för Björklund och Larsson

• 12 nov 2022

Det svenska F18-landslaget besegrade Finland med 2-1 och DIF-spelarna Elvira Björklund och Louise Larsson fanns med från start.

Ett dubbelmöte mot Finland stod på agendan för det svenska F18-landslaget och det inleddes med en vinst med 2-1 i Eerikkilä Sporthall under lördagen. Två DIF-spelare fanns med från start i form av Elvira Björklund och Louise Larsson (som spelade fram till 71:a minuten) och de båda bidrog i en match där Sverige tog ledningen tidigt men där Finland kvitterade i början av andra halvlek.

Med kvarten kvar av matchen kom dock 2-1 till Sverige vilket också blev slutresultatet, mycket tack vare ett par viktiga räddningar i slutskedet från Elvira Björklund som såg till att ledningen var intakt hela vägen fram till slutsignalen.