Sittplats - arenans bästa platserSittplats Nära är en ny premiumsektion för dig som privatperson. På sektion 125 på den östra läktaren har du nära till planen, nära till spelarbänkarna, nära till kända Djurgårdsprofiler och nära till baren precis bakom sektionen. 


Ordinarie: 7 400 kr
Reducerat:  –Sittplats Mittlinje är de mest centrala sektionerna på Tele2 Arena som ger dig en bra upplevelse matchen igenom då du kan följa Djurgården lika bra oavsett om vi spelar mot norra läktaren eller södra läktaren. Nästan samtliga platser har varit uppbokade sedan flytten till Tele2 Arena 2013. Men ett 30-tal platser finns tillgängliga för den som är snabb och vill ha bästa möjliga plats. 

Ordinarie: 3 900 kr
Reducerat: 2 600 krSittplats Långsida är sektionerna för dig som vill vara nära straffområdet och nära målfirandet. Sittplats långsida hittar du på både östra och västra på nedre och övre etage. 

Ordinarie: 3 700 kr
Reducerat: 2 400 krSittplats Kurva är lägre till priset men ger en fantastisk överblick över arenan då du kan följa såväl spelet som inramningen på båda långsidorna samtidigt som du kan ta betrakta klacken. 


Ordinarie: 2 800 kr
Reducerat: 1 900 kr