PRISER DAMER 2022

 

 

Säsongskort damer 2022

15 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan. Säsongskort köper du här https://www.difbiljetter.se/obosdamallsvenskan2022
Ordinarie pris: 800 kr
Reducerat pris: 500 kr. 
Reducerat pris är till för dig som är ungdom, student eller pensionär.  
• Ungdom gäller för dig som är född 2002 eller senare.
• Pensionär måste kunna visa upp intyg på att du är ålderspensionär eller förtidspensionär.
• Student måste du kunna styrka detta med Mecenatkort.
Barn 0-6 år går in gratis och behöver ingen biljett. De sitter i knät.  Alla över 7 år behöver köpa biljett.
 
Nej det är onumrerat på öppna sektioner A, B E och F för hemmapublik.
Hemmamatcherna spelas på Stockholms Stadion. 
 
Nej. Svenska cupen och andra matcher som inte är OBOS Damallsvenskan ingår ej i säsongskortet. 
 

Säsongskort herrar 2022

Ditt/dina säsongskort kommer alltid att finnas tillgängliga genom att du loggar in med din e-post på https://diffotboll.ebiljett.nu/. När du är inloggad kan du skicka vidare biljetten till en vän om du har förhinder att gå eller donera biljetten så en annan djurgårdare kan köpa den. Skickar du biljetten vidare eller donerar din biljett så kommer ditt fysiska säsongskort inte att fungera på den matchen.
Försäljningen av säsongskort har avslutats och vi hänvisar till lösbiljetter som du köper här: https://diffotboll.ebiljett.nu/List/Events
 
Vill du inte ha den plats du hade 2021 så förlänger du den inte. Meddela oss gärna på [email protected], så vi inte skickar påminnelser till dig. Sedan köper du nya platser 17 december.

Vill du ha din plats men hoppas kunna byta till en bättre, så förlänger du platsen du har mot faktura senast 15 december 23:59.

Hittar du nya platser du vill byta till när nyförsäljningen startar 17 december går du in och bokar dem och väljer betalsätt faktura. Sedan skickar du mejl till [email protected] med ditt ordernummer samt information om vilka platser du byter ifrån, Så hjälper vi dig att byta platser.
Om ni önskar dela upp platserna mellan er så är det enklast att den som fått länken sen tidigare skickar den vidare till de som ska stå på platserna. Sen fyller var och en i sina egna uppgifter i samband med betalsteget, på så sätt kommer platsen att skrivas över på betalande person för 2022.
15 hemmamatcher i Allsvenskan för herrar. 
Förtur till biljettsläpp vid eventuellt europaspel. 

Restriktioner och riktlinjer kring Covid-19 och publik på våra arenor kan likt 2020 och 2021 begränsa publikkapaciteten och tillgängligheten för matcherna i Allsvenskan.

Mer information hittar du under frågan ”Vad händer vid spel med begränsad publikkapacitet?”. 
Reducerat pris är till för dig som är ungdom, student eller pensionär.  
• Ungdom gäller för dig som är född 2002 eller senare.
• Pensionär måste kunna visa upp intyg på att du är ålderspensionär eller förtidspensionär.
• Student måste kunna styrka detta med Mecenatkort.
  • På familjeläktaren köper man ett säsongskort per person till ordinarie och reducerat pris. Reducerat pris gäller för personer 7-20 år, studenter och pensionärer.
  • Barn upp till 7 år går in gratis, behöver ingen biljett och sitter i knät på vuxen. Vill man ha egen plats för barn under 7 år behöver man köpa till egen plats till reducerat pris.
  • En förutsättning att sitta på familjeläktaren är att man har barn med sig. 
Ja, medlemskap i Djurgården Fotboll måste tecknas i samband med köp av säsongskort. Medlemskapet löper 12 månader från det att du betalar. Är du medlem sedan tidigare förlängs ditt medlemskap 12 månader från det att det löper ut.

Köper du säsongskort i klacken behöver du vara medlem i Djurgården Fotboll och/eller supporterföreningen Järnkaminerna. Medlemskap i Järnkaminerna 2022 kan du teckna i samband med att du köper ditt säsongskort. Medlemskap i Järnkaminerna gäller kalenderår. 
  • Swish
  • Kontokort
  • Bankbetalning
  • Faktura

Du kan dela upp fakturan på tre månader. 
Betalar du mot faktura tillkommer 50 kr per faktura. 
Delar du upp betalningen på tre månader tillkommer 3x50 kr i fakturaavgift.  
 
Nej, säsongskortet är inte personligt. Har du köpt till reducerat pris så måste den som använder biljetten uppfylla kriterierna för reducerat pris. Får du förhinder att gå på en match kan du skicka vidare din biljett genom att logga in på https://diffotboll.ebiljett.nu
 
Barn 0-6 år går in gratis och behöver ingen biljett. De sitter i knät på vuxen. Alla över 7 år behöver köpa biljett.
 
Du som köpt till ett fysiskt säsongskort kommer att få det hemskickat innan första hemmamatchen i Allsvenskan. 
 
Nej, var noga med att göra en korrekt beställning.
 
Det finns 2700 platser på Sofialäktaren nedre ståplats och 1300 platser på Sofialäktaren övre. 
Vi säljer samtliga platser som säsongskort då trycket på säsongskort i klacken är så pass stort kan det 2022 innebära att du måste ha säsongskort för att få plats i klacken. 
Man kan när försäljningen startat titta hur det ser ut på alla sektioner. De populäraste sektionerna har ett fåtal singelplatser lediga. De som vi tror snabbast kommer sälja slut är 107-109, 210-211, 221-223, 324-327 och 307-311. Där måste man vara ute i tid för att få en plats.
Nej. Svenska cupen och andra matcher som inte är Allsvenskan ingår ej i säsongskortet. 
 

Publik 2022 och Covid19

I samband med ditt köp av säsongskort kan du ansöka om ersättning om det blir spel utan publik 2022. Ersättning utbetalas efter den avslutande omgången av allsvenskan 2022. Du får ersättning för de matcher du inte kunnat gå på pga publikrestriktioner till följd av pandemin.  

Säsongen 2021

I december skickar vi ut ett formulär till de som, i samband med sitt säsongskort 2021, klickat i att de vill ha pengar tillbaka eller att de ville bli kontaktade senare. Formuläret fyller man i om man vill ha 4/15 delar tillbaka eller om man efterskänker pengarna till Djurgården. Sista dag att fylla i formuläret är 17 december 23:59. Utbetalning sker innan årsskiftet 2021/2022.
 
Ja, begärde du ej aktivt en återbetalning innan deadline 17 december 2021 tillfaller pengarna Djurgården Fotboll. 
 
Det går bra att mejla [email protected] eller ringa 0722-48 1891