Medlemsmöte med Mats Jonsson ikväll

  • 4 mar 2009

Mats Jonsson, ny evenemangsansvarig i Djurgården Fotboll, kommer till Klocktornet onsdagen den 4:e mars klockan 18.00 för att presentera sina tankar och idéer om hur supporter- och publikfrågor bör bedrivas under säsongen.


På onsdag den 4:e mars klockan 18.00 kommer Mats Jonsson, ny evenemangsansvarig i Djurgården Fotboll, till Klocktornet för nytt medlemsmöte.

Där kommer han att presentera sina tankar och idéer hur arbetet kring supporter- och publikfrågor bör bedrivas under kommande säsong, med tonvikt på service och trygghet för publiken.

Mats har efterfrågat vägledning från medlemmarna där han behöver råd, synpunkter och förslag på hur det ska se ut på Stadion avseende dessa frågor. En konstruktiv diskussion där vi tillåter oss att ha högt i tak är enligt Mats en förutsättning för att gå framåt i frågan.

Anmälan görs som brukligt till pike@gamla.dif.se. Vänligen uppge namn och medlemsnummer i anmälan. Tänk på att det är begränsat antal platser och först till kvarn principen tillämpas därför.

Väl mött på onsdag i Klocktornet!


Jonathan Broberg© DIF Fotboll

Senaste nytt
Fler nyheter