Trycket ökar inför DubbelDIF!

  • 28 okt 2015

Det börjar bli ett ordentligt tryck inför lördagens två matcher i fotboll och hockey. Biljettförsäljningen har fått en ordentlig snurr. Hockeyn har sålt slut alla klackbiljetter och har i nuläget sålt 9 500 biljetter till matchen på Globen mot Karlskrona. Fotbollen å sin sida har sålt 15 096 biljetter till matchen mot Sundsvall. Detta innebär att vi kommer att få se den bästa publiksiffran i en avslutande match på 2000-talet på lördag. Totalt har det alltså sålts drygt 25 000 biljetter till #DubbelDIF. Här köper du biljett till lördagens matcher.

Sofialäktaren uppmanar till halsdukshav

Hösten har gjort entré på riktigt och vad passar då bättre än att plocka fram din snyggaste djurgårdshalsduk och sluta upp i det halsdukshav som Sofialäktaren har uppmanat till? Har du ingen halsduk är det på tiden att du skaffar en. Souvenirer kommer att finnas till försäljning på globentorget innan matchen och Sofialäktaren säljer halsdukar på södra kortsidan.

Familjeaktiveter på Globentorget

Innan matchen på lördag kommer det att finnas familjeaktiveter på Globentorget. Stadium kommer finnas på plats med skottborg. Cirkuspiraten kommer att arrangera aktiviteter för de barn som vill testa att gå på lina eller lära sig jonglera.

Delta i vårt facebookevent och sprid ordet om DubbelDIF

Vill du hjälpa till att sprida ordet om DubbelDIF kan du delta i vårt event här och bjuda in dina vänner. Dela gärna eventet på din vägg. Inne på vårt event kan du vara med och tävla. Om du gissar rätt på vem som blir första målskytt för Djurgården i matchen kan du vinna en matchtröja. Här köper du biljett till lördagens matcher.

Senaste nytt
Fler nyheter