DIF Futsal mot Örebro på lördag

Lördagen den 29 december tar DIF Futsal emot topplaget Örebro FC hemma i Eriksdalshallen klockan 14.00.

ÖFC är ett av Sveriges bästa futsallag och ligger just nu på en andraplats i serien med samma poäng som ettan, så det blir en hård julnöt att knäcka för Djurgården och allt stöd behövs.

Djurgården har under säsong gjort en del förändringar i truppen, dels på grund av många skador och dels för att få in mer satsande futsal spelare i det långa perspektivet. Laget har gjort en hyffsad inledning på säsongen, men haft en lite sämre period senater två matcherna med två tunga förluster. Nu kommer en intensiv period med många matcher, och förhoppningarna är att truppen har tillfrisknat och blivit bredare för att ta poängen som krävs för att haka på i toppen.

¬ Vi har varit inne i en minst sagt strulig period. Där vi haft många avbräck på grund av många olika anledningar, men laget har slitit hårt och vi håller på att lyfta in några nya spelare just nu. Gruppen har ett starkt psyke och kommer växa ännu mer efter detta. Det är ju som det så vackert heter "i motvind som draken lyfter", säger tränaren Daniel Bergqvist.

Till lördagens match har DIF Futsal bjudit in alla medlemmar i Järnkaminerna som mot uppvisande av medlemskort eller annat medlemsbevis bara betalar 20 kronor i entréavgift. Då ingår dessutom en lott som man kan vinna många fina priser på, bland annat ett säsongskort på Sofialäktaren 2019.

Stötta futsallaget och tillbringa lördagen med andra Djurgårdare – kom till Eriksdalshallen den 29 december!

Info om biljetter hittar du är.
 

Senaste nytt
Fler nyheter