En kort uppdatering om små och stora projekt som är på gång inom Djurgården Fotboll.

Det spelas ett antal fotbollsmatcher på Tele2 Arena, Stadion och Hjorthagen men däremellan så finns det en mängd små och stora projekt som vi vill passa på att informera alla Djurgårdare om i en form som vi kallar ”Kom närmare DIF”. Här följer en kort uppdatering av läget i föreningen.

VAR PÅ PLATS PÅ ANDREAS ISAKSSONS AVSLUTNINGSMATCH

På söndag spelas den sista allsvenska omgången när Sirius gästar Tele2 Arena och det blir en historisk match som går av stapeln. En av Djurgårdens och svensk fotbolls allra största spelare avslutar sin karriär och kommer att tackas av i samband med matchen. Var på plats och ge Andreas Isaksson den massiva hyllning han förtjänar, biljett köper du här.

SÄSONGSKORT 2019

Den 28 november startar vi förlängning av säsongskorten. Alla ni – våra över 9000 säsongskortsinnehavare – är fundamentet och grunden till att vi tillsammans kan skapa den unika atmosfär som vi är kända för då vi alla är som allra bäst. Vi hoppas att ni och många fler vill vara med oss under nästa år trots att det andra halvåret 2018 inte kom upp i den nivå som vi alla hade hoppats på.

Nästa år vill vi göra allt vi kan för att höja upplevelsen för alla Djurgårdare som besöker våra matcher oavsett vart på arenan man befinner sig. Det ska synas och höras att Djurgården spelar match på Tele2 Arena, vi vill bidra till att arenan och upplevelsen går från grått till blått.

Tidsplan Sofialäktaren / Ståplats (2700 platser)
Försäljningen startar: 28 november

Tidsplan sittplats
Förlängning: 28 november-18 januari
Nyförsäljning: 25 januari

Mer information om säsongskorten kommer på dif.se i slutet av november.
Vet du redan nu att du vill byta sektion eller har andra önskemål, vänligen kontakta oss på biljetter@dif.se

 

GENREP INFÖR DEN ALLSVENSKA PREMIÄREN

Redan nu börjar suget efter en nytt allsvenskt år ta form och planeringen av försäsongen är redan igång. Det vi vet i nuläget är att det allsvenska genrepet kommer att spelas den 23 eller den 24 mars mot AFC Eskilstuna, detta givetvis förutsatt att det inte blir vår motståndare i inledningsfasen av Allsvenskan.

TRÄNINGSUPPEHÅLL I DECEMBER

Fredagen den 23 november genomförs sista träningen för herrarnas A-lag och efter det går spelarna på ledighet. Det innebär att inga organiserade träningar med laget sker på Kaknäs under hela december.

JOEL RIDDEZ KLAR FÖR TVÅ NYA ÅR

Som vi tidigare meddelat så har vi förlängt avtalet med vår tränare och sportchef Joel Riddez i ytterligare två år för DIF Dam. Vill du höra Joels tankar om säsongen som varit samt hur han ser på framtiden så rekommenderar vi denna intervju:

NYA DIF.SE

Bygget av nya dif.se har pågått under året och börjar nu närma sig slutfasen. Ambitionsnivån är hög – som sig bör – och förhoppningen är att kunna lansera sidan innan årsskiftet. Med tanke på de tidigare nämnda ambitionerna kanske inte allt har hunnit komma på plats men vi vill ändå gärna komma igång och all form av feedback från användare kommer att vara till stor nytta för att optimera sidan.

DIF BUSINESS – AFFÄRSNÄTVERKET

För Affärsnätverket närmar sig årets absoluta höjdpunkt, Nätverksresan.
Årets resa går till Madrid där Affärsnätverket kommer att genomföra flera konferensblock hos partners EY. Konferensen blandas med toppfotboll och besök hos Real och Atletico Madrid. Med på resan finns förutom medlemmarna i vårt affärsnätverk även spelare och ledare från DIF samt gästföreläsare. Nätverksresorna brukar av tradition bjuda på fantastiska upplevelser och det görs av hävd affärer för många miljoner under resan.

Försäljningsavdelningen är sedan länge igång med försäljningen av säsongen 2019. Försäljningen har startat mycket starkt och det är glädjande att se att våra erbjudanden riktade mot företag är attraktiva och att det långsiktiga arbetet med att Företagsaffären bär frukt.

VÅR STAD FORTSÄTTER MED MINI-CAMPERNA

Arbetet med Mini-Camper fortlöper och planeringen för våren 2019 pågår för fullt. Det pågår även arbete tillsammans med DIF Hockey för att skapa Mini-Camper även där och de första camperna är redan uppbokade för vår/vinter 2019. Det pågår även ett omfattande utvecklingsarbete gällande våra samarbetsföreningar där vi nu har ett ännu tydligare fokus på att på att bygga Stockholmsfotbollen stark över tid genom att arbeta uppsökande och stärka tillförseln av spelare till samtliga föreningar i nätverket.

DJURGÅRDSBUTIKEN FIRAR FARS DAG

Glöm inte bort att skämma bort alla pappor med fina blårandiga souvenirer på Fars Dag. På söndagens match har vi även 20 procents rabatt på alla halsdukar för medlemmar i Djurgården Fotboll samt Outlet på torget. Välkomna! 

 

Senaste nytt
Fler nyheter