Riddez förlänger

Joel Riddez är klar för två nya år med DIF Dam.

Joel Riddez kom till Djurgården inför säsongen 2017 och bärgade det året en sjätteplats i Damallsvenskan. Inför årets säsong var siktet ställt ännu högre, men efter en turbulent säsong med många långtidsskadade nyckelspelare slutade laget på en åttondeplats. Joel förlänger nu kontraktet med Djurgården som tränare och sportchef över ytterligare två år och ser positivt på lagets framtid.

– Det känns bra, jag har fått jobba med laget i två år och även om det var ett utmanande år i år så ser jag att det finns en bra framtid för damfotbollen i Djurgården. Det är mycket jobb i perioder men det är samtidigt otroligt roligt att få jobba med så duktiga och ambitiösa spelare. Nu har vi lagt en bra grund och med kontinuitet kan vi fortsätta att utveckla detta och ta steg redan nästa år. Självklart är det extra roligt att få göra det i Djurgården som ligger mig så varmt om hjärtat, berättar Joel.

Säsongen 2018 är precis lagd till historien och nu är siktet inställt på 2019.
– Den kommande tiden blir det mycket sportchefsjobb för att sy ihop en slagkraftig trupp, vi vill behålla stommen och försöka krydda på med ytterligare några spelare. Det är för tidigt att säga vart vi kan nå nästa år, men jag tror mycket på den här resan, säger Joel.

Senaste nytt
Fler nyheter

Riddez om det nya kontraktet