6600 har förlängt säsongskorten

I fredags 23:59 stängde förlängningen av säsongskort. Vi kan nu meddela att antalet förlängda säsongskort är över 6600. Det är en betydligt bättre siffra jämfört med när vi stängde förlängningen av säsongskort inför säsongen 2018. Nu ökar vi!

Förtur och platsbyten onsdag 10:00

Vi går nu in i nästa fas och det är förtur och platsbyten. Nyförsäljningen tjuvstartar med andra ord redan imorgon onsdag 23 januari 10:00 med förtur för er som hade säsongskort 2018. Detta är för att ni ska kunna ta del av de platser som har blivit lediga av säsongare som valt att inte förlänga. Även ni som redan förlängt för 2019 kan se om det blivit några bättre platser lediga som ni vill byta till. Hittar du en bättre plats som du vill ha så köp platsen mot faktura och kontakta biljetter@dif.se så ordnar vi med platsbytet.

Förturslänk till försäljningen kommer att skickas ut till din registrerade e-post 10:00 på onsdagen. 

Nyförsäljning fredag 14:00

Har du inte haft säsongskort sedan tidigare får du vänta till på fredag 25 januari klockan 14:00 för att köpa säsongskort. Nyförsäljningen startar 14:00 på www.difbiljetter.se/2019
  

300 kr rabatt på säsongskort till Stadion

När du köper ditt säsongskort till Tele2 Arena passa även på att köpa det mycket prisvärda säsongskortet till OBOS Damallsvenskan. Djurgården spelar sina 11 hemmamatcher på Stadion och vi tror att det kommer bli en mycket rolig säsong. Som säsongare på Tele2 Arena får du köpa säsongskortet till Stadion för endast 400 kr (ordinarie pris 700 kr).
 
Har du frågor om säsongskort och biljetter kontakta oss på biljetter@dif.se
 

Cupbiljetter för dig som förlängde före nyår

Förlängde du ditt säsongskort före nyår så ingick biljetter till våra hemmamatcher i Svenska Cupens gruppspel mot IK Frej och IF Elfsborg. Nu finns cupbiljetterna tillgängliga på ditt konto på http://diffotboll.ebiljett.nu. Du loggar in med samma e-postadress som du köpte säsongskort med. 

Om du inte har cupbiljetter kan du köpa det här: https://diffotboll.ebiljett.nu/EventList

  • Målskyttar

  • Gula kort

  • Röda kort

  • Domare

  • Publik

Till matchen
Senaste nytt
Fler nyheter