Angående biljetter och entré till lördagens match

Vi uppmanar dig att vara försiktig med att köpa biljetter i andra hand och vänligen respektera arrangören.

Matchen mot IFK Norrköping har varit slutsåld sedan länge och det är många tusen supportrar till båda lagen som står utan biljett. I och med det läget vill vi informera om en del saker samt avråda från att köpa biljetter i andra hand, då det föreligger en risk att din biljett av olika anledningar inte är giltig när du kommer till entrén.

Vi ber även om att respektera matcharrangören, IFK Norrköping, de säkerhetsåtgärder och entrékontroller som finns. Om du olovligen tar dig in på arenan utan att, mot förmodan, bli upptäckt och avvisad kan det innebära det att en Djurgårdare med giltig biljett kan komma att nekas entré. Arenan har en maxkapacitet och den kapaciteten är nådd.

IFK Norrköping har vidare meddelat på sin hemsida att Djurgårdare som köpt biljett på Norrköpings klacksektion kommer att nekas inträde. De meddelar även att du som köpt biljett på andrahandsmarknaden kan komma att bli nekad inträde på grund av säkerhetsskäl även om du uppvisar giltig biljett eller årskort.

För dig som har biljett gäller förstås som vanligt att inte lämna läktaren och ta dig in på spelplanen då det är skäl att bryta matchen och som i förlängningen kan resultera i att Disciplinnämnden avgör matchens utgång.

Med det sagt ser vi fram emot en match med högoktanig spänning och en fantastisk inramning!

Uppdatering: Viktig information från IFK Norrköping: Djurgårdssupportrar med biljett till sektion S hänvisas till entré 3 och inte entré 4 som det står på biljetten. Information om detta kommer även att mailas ut till alla biljettköpare på sektion S.

Läs om de sportsliga förutsättningarna inför matchen här, samt fysteamet och Kim Bergstrands lägesrapport inför den sista omgången.

Senaste nytt
Fler nyheter