Beträd inte spelplanen – påminnelse från DIF, SEF & SvFF

Viktig information inför sista matchen borta mot IFK Norrköping.

Detta är information och en uppmaning från Djurgården Fotboll, SvFF och SEF till samtliga besökare som planerar att se matchen mellan IFK Norrköping och Djurgården på Östgötaporten nu på lördag 2 november klockan 13:00. 

För att säkerställa att de sportsliga förutsättningarna är tillgodosedda i matcherna i slutomgången vill Djurgården Fotboll, Svenska Fotbollförbundet och Svensk Elitfotboll påminna om det beslut som togs inför säsongen gällande obehöriga på innerplanen. 

Matchen kommer att avbrytas om obehöriga personer befinner sig på innerplanen 
Det är viktigt att du som besökare respekterar matchen medan den pågår. Domaren kommer att avbryta matchen vid första bästa tillfälle om en eller flera personer befinner sig på innerplanen. Matchen kommer inte att återupptas förrän personen/personerna har avlägsnats från innerplanen. 

Om personerna inte själva tar sig upp på läktaren igen kommer domaren att ta spelarna av planen och ett matchmöte kommer att inledas. Matchen kommer återupptas om de sportsliga förutsättningarna kan tillgodoses. 

Kan de sportsliga förutsättningarna inte tillgodoses kommer matchen stoppas och Disciplinnämnden fastställer resultat i matchen. 

Vi från Djurgården Fotbolls sida hoppas att samtliga Djurgårdare på plats kan respektera de sportsliga förutsättningarna på lördag och hjälpa oss och varandra att ge laget bästa möjliga förutsättningar att prestera. 

Läs om de sportsliga förutsättningarna inför matchen här!

Senaste nytt
Fler nyheter