Hockeyfest på Tele2 Arena – vi livesänder finalen!

– Vi hade kunnat fylla hela Scandinavium med Djurgårdare

Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey kan med stor glädje meddela att vi på torsdag kommer livesända hockeyfinalen inne på Tele2 Arena under matchen mot IFK Norrköping, detta tack vare att C More har varit väldigt tillmötesgående för att kunna göra detta till en stor fest för alla Djurgårdare i Stockholm. 

”Den magiska kvarten” kallar vi tidigareläggningen av torsdagens match mot IFK Norrköping. Fotbollsmatchen som skulle ha börjat 19:00 har tidigarelagts med 15 minuter till 18:45 vilket innebär att supportrarna nu har möjlighet att se nästintill hela hockeyfinal och hela fotbollsmatchen, live, allt inne på Tele2 Arena.

– Vi hade kunnat fylla hela Scandinavium med Djurgårdare, men nu får vi ju bara 150 biljetter, därför känns det fantastiskt att flera tusen av våra supportrar i Stockholm har möjligheten att stötta oss på plats på Tele2 Arena samtidigt som de kan se fotbollsgrabbarna, säger Daniel Brodin i Djurgården Hockey.

Djurgården började i fredags undersöka möjligheterna att tidigarelägga fotbollsmatchen och fick under söndagen besked att matchändringen var möjlig, sent på söndagskvällen fick klubbarna även besked att de också har rättigheterna att sända hockeymatchen på Tele2 Arena på storbildskärmarna och i foajéerna, tack vare C More. 

– Det kändes lite knepigt i fredags när vi började titta detta med så kort varsel, men allteftersom löste vi knut efter knut. Vi är väldigt tacksamma gentemot IFK Norrköping, SEF/SvFF och inte minst C More för att vi nu kan göra detta möjligt, säger Henrik Berggren, VD Djurgården Fotboll.

– På torsdag kommer vi kunna erbjuda Sveriges bästa underhållning på Tele2 Arena. Det är bara för Djurgårdare det är möjligt med final i hockey i Göteborg samtidigt som vi som serieledare spelar fotboll hemma i Stockholm, delikata problem kan man säga. Att vi nu kan visa hockeymatchen på Tele2 gör att det här kan bli alldeles fantastiskt. Min uppmaning till alla Djurgårdare är att gemensamt sluta upp på Tele2 Arena och stötta lagen i våra hjärtan. MOT17 och mot fortsatt serieledning, avslutar Berggren.

Klicka här för att köpa biljett till torsdagens match mot IFK Norrköping
 

Matchen presenteras av
Senaste nytt
Fler nyheter