Järnkaminerna vill slå medlemsrekord – så lätt blir du medlem

Järnkaminerna spänner bågen – vill nå 6 000 medlemmar.

Järnkaminerna, Djurgårdens största supporterförening, är på rekordjakt! Rekordet gäller antal medlemmar som i skrivande stund är ungefär 4 900 stycken. Målet är att slå förra årets rekord på 5 263 medlemmar. Så här skriver de själva på sin hemsida:

"Den absolut största delen av intäkterna från medlemskapen går till att göra det lättare för dig som Djurgårdare att stötta laget på hemma- och bortaplan. Du är alltså med och sponsrar dig själv – och det bara för 150 kronor per år.”

Järnkaminernas ordförande, Viktor Adolfsson ser ljust på möjligheterna att slå förra årets rekord.
– Nästa delmål är 5 000 medlemmar men det huvudsakliga målet är att slå förra årets rekordnotering, och sen siktar vi förstås mot 6 000, säger han.

Om du vill bli medlem nu direkt swishar du 150 kronor till 123 160 55 18 och anger ditt personnummer och din mejladress som meddelande. För barn upp till och med 12 år (födda 2007 eller tidigare) kostar medlemskapet 50 kronor men går tyvärr inte att teckna via Swish, utan måste göras via hemsidan. Om du vill läsa mer om medlemskapet och/eller Järnkaminerna i allmänhet hittar du mer information på deras hemsida genom att klicka här.

Senaste nytt
Fler nyheter