Karlis om matchgenomgången och träningsveckan

De tre sista matcherna avgör hur Allsvenskan 2019 slutar, och den pågående landslagssamlingen ger utrymme för annan typ av träning än när matcherna duggar tätt.

Det är dags för EM-kval för landslaget vilket innebär ett längre speluppehåll i Allsvenskan. Djurgården har blågul reprsentation i form av lagkapten Marcus Danielson (se intervjun här) medan övriga laget har tagit tillfället i akt att träna extra hårt i och med att nästa match inte är förrän den 21 oktober.

Jesper Karlström var förstås väldigt besviken efter senaste matchen och det tog ett tag att släppa den. Samtidigt är det en ytterst viktig avslutning av Allsvenskan som väntar och det kräver fullt fokus från spelarna i de tre återstående matcherna. Närmast väntar IFK Göteborg på bortaplan innan det är dags för årets sista hemmamatch för Djurgårdens del. Den spelas den 28 oktober mot Örebro SK och många sektioner är redan slutsålda. Var med oss hela vägen in i avslutningen av den här säsongen, köp biljett till dig och ditt matchsällskap här.

Hör Karlis berätta om hur de jobbat med matchgenomgången från senaste matchen och hur träningsveckan varit. Hans inställning inför matchen mot Göteborg går inte att ta miste på.


 

Senaste nytt
Fler nyheter