Kim, Thomas, och Joel Cedergren om matchen

• 2 apr 2019

Här kan du se presskonferensen efter matchen, samt en intervju med Kim Bergstrand.

När slutvisslan ljöd för 90 minuter plus stopptid var det en match med olika ansikten som var till ända. Efter en fin inledning av Djurgården, där publik och spelare tillsammans skapade ett tryck som resulterade i två mål innan matchuret visat 17 spelade minuter, kom gästerna tillbaka och både reducerade och kvitterade innan timmen var spelad.

Matchen slutade 2-2 och analysen av matchen var tudelad från alla tre tränare. Här kan du se presskonferensen med Thomas Lagerlöf och Joel Cedergren, samt en intervju med Kim Bergstrand.

Presskonferensen med Thomas Lagerlöf och Joel Cedergren

Intervju med Kim Bergstrand

Här kan du se spelarintervjuer med Erik Berg, Buya Turay, och Kevin Walker efter matchen.
1 april, måndag 19:00Tele2 Arena