MittDIF nu på dif.se

Välkommen att registrera ditt personliga Djurgårdskonto på dif.se!

Som biljettköpare, medlem och mottagare av Djurgården Fotbolls nyhetsbrev så finns du idag registrerad i Djurgården Fotbolls kund/medlemsdatabas.   
 
När du registrerar dig och loggar in på MittDIF så kan du enkelt kontrollera dina kontaktuppgifter, anmäla/avanmäla vilka utskick du vill ha från Djurgården Fotboll, hålla koll på ditt säsongskort och ditt medlemskap, etc. 
 
Du som är medlem hittar även dina personliga medlemserbjudanden på MittDIF.
 
Även om du inte är medlem eller säsongare kommer du som djurgårdare ha nytta av MittDIF. Registrera dig därför hos oss redan nu. För att få den bästa upplevelsen av dif.se som möjligt ser du till att alltid vara inloggad när du besöker oss.

OBS! Gamla konton för difbiljetter.se/minasidor fungerar inte här, du kommer därför behöva skapa ett nytt konto här på dif.se. Registrerade du ett konto för att ta del av förhandsvisningen av dif.se har du redan ett konto hos oss och behöver då bara logga in här eller klicka på hänglåset uppe till höger.

Registrera eller uppdatera ditt personliga Djurgårdskonto innan den allsvenska premiären så deltar du i utlottningen av 5 st. signerade matchtröjor.

Senaste nytt
Fler nyheter