Premiär för Allsvenskan Fantasy 2019

Är Aslak Witry årets klipp i Allsvenskan Fantasy? Nu väntar en ny säsong där du har chansen att kamma hem både äran och en rad fina priser.

När Allsvenskan sparkar igång är det också dags för en ny säsong av spelet Allsvenskan Fantasy. Spelet hade premiär 2018 och spelades av 20 000 supportrar. Precis som ifjol är Allsvenskan Fantasy helt gratis och som deltagare är du med i jakten på priser som årskort, VIP-biljetter, matchtröjor med mera. I spelet kan du mäta dig med övriga supportrar i landet, se hur du ligger till jämfört med supportrarna runt ditt egna lag samt sätta upp egna slutna ligor. 

Från och med i dag, den 11 mars, kan du registrera din trupp här: https://fantasy.allsvenskan.se och börja sondera vilken DIF-försvarare som är mest prisvärd eller fundera över vilken blårandig mittfältare som kommer att leverera flest poäng under säsongen. 
Har du frågor? Maila fantasy@allsvenskan.se eller följ oss på Twitter.

Spelet är byggt av företaget ISM ltd och använder samma plattform som finns i engelska Premier League och norska Eliteserien. Statistiken som ligger till grund för spelet hämtas från Opta Sports.

Senaste nytt
Fler nyheter