Publikinformation inför kvällens match

Varmt välkommen till dagens allsvenska möte mellan Djurgården - IFK Göteborg.

Ikväll 19:00 möter Djurgården IFK Göteborg på Tele2 Arena. Entréerna öppnar 18:00 och vi uppmanar er besökare att komma i god tid till matchen.

Ta gärna del av all information nedan inför matchen – för bästa möjliga matchupplevelse för alla. 

Över 13 500 biljetter har sålts till matchen. Här köper du biljett om du ännu inte skaffat det ännu. Du som redan har köpt biljett ser till att ha koll på att inte glömma biljetten och att du har koll på vilken entré du har. Det återstår endast 150 biljetter i klacken innan lösbiljetterna är slut. 

Hålltider
10:00 Djurgårdsbutiken i Globen Shopping öppnar
17:00 Souvenirförsäljning startar på Globentorget
17:00 VIP-entré öppnar för gäster
18:00 Alla entréer öppnar
18:00 Sitter du på sektion 220-224 kan du träffa våra e-sportspelare Johan ”Bluuum” Blom och Rami ”Mamba” Aahmed och spela FIFA19. 
18:55 Inmarsch till Sjung för gamla Djurgår´n
19:00 Avspark
20:45 Dagens matchvärd Prioritet Finans delar ut pris till matchens lirare i respektive lag.

Säsongskort
Du som har säsongskort använder ditt fysiska säsongskort eller e-ticket. Tänk på att kontrollera vilken entré du ska gå in på då detta inte framgår på ditt säsongskort. 

Skicka vidare din biljett om du fått förhinder att gå
Har du fått förhinder och inte kan gå på matchen? Skicka vidare din biljett till matchen med e-post genom att logga in på https://diffotboll.ebiljett.nu med den e-post du angav vid ditt köp.
 
Publikflöden och entré
Du som har entré D, V, F, T, G och S ska ta dig till Tele2 Arena från Globentorget eller genom att gå under brickan (trafikplan) och ta trappan upp vid ICA Globen. Du som har entré K, O och P på den södra kortsidan tar med fördel trapporna vid bensinmacken upp till brickan. Bortasupportrar använder entré Y på gatuplan.
 
Här är en karta över öppna entréer och dina biljetter fungerar endast i den entré ni har på biljetten:


Denna säsong gäller följande entréer på Tele2 Arena. Var noga med att ta reda på vilken entré du ska använda under säsongen. Från och med i år är det inte längre möjligt att använda någon annan entré än den som din sektion är kopplad till. Du måste använda nedan angivna entréer. 
Sektion 101-109 - Entré D
Sektion 125-133 - Entré V
Sektion 210-214 - Entré G
Sektion 220-224 - Entré S
Sektion 301-314 - Entré F
Sektion 315, 319 - Entré O
Sektion 316-318 - Entré K
Sektion 320-333 - Entré T
Sektion 334-338 – Entré A
Sofialäktaren Ståplats - Entré P

Bortasupportrar
Köp era biljetter innan ni kommer till arenan här. Bortasupportrar använder entré Y på gatuplan mittemot Quality Hotel Globe.
 
Souvenirförsäljning
Djurgårdsbutiken i Globen shopping har öppet från 10:00 (kort- eller swishbetalning). Försäljning på Globen Torget från 17:00 (endast kortbetalning). Försäljning invändigt vid apberget Sektion 220 och innanför entré D (kort- eller swishbetalning). 

Klicka här för att se nyinkomna souvenirer. 
 
Supportrarnas matchprogram Bågspännaren
Kostar 30 kr och säljs utanför arenan och i Djurgårdsbutiken. Digitalt program kostar 10 kr och beställs genom att swisha 10 kr till 0703244588, ange e-post i swishmeddelandet. Vill du hjälpa Stefan med att sälja program? Maila till [email protected] eller sms till 0703244588.
 
Transport till och från arenan
Vi rekommenderar att man tar sig till Tele2 Arena med kollektivtrafiken. Tänk på att det är rusningstrafik så var ute i god tid så att du inte missar avspark. Tar du bilen är rekommenderad parkering i garaget under Tele2 Arena, Globengaraget eller i angränsande bostadsområden.
 
Taket på Tele2 Arena
Taket kommer att vara öppet på måndag och vi rekommenderar publiken att klä sig efter vädret.
 
Barnvagnar
Barnvagnar får tyvärr inte tas med in på Tele2 Arena. Det finns möjlighet att låsa fast dem utanför entré D. Medtag eget lås.
 
Rökning
Rökning är inte tillåten inne på arenan. Använd rökrutor som anvisas av vår personal.
 
Klistermärken
Klistermärken som sätts upp på arenan i samband med matcherna tas bort direkt efter varje match och kostnaden för borttagandet faktureras Djurgården.
 
Mat och dryck
På Tele2 Arena finns det olika typer av enheter där det säljs mat och dryck. Barer, kiosker, fastfood och mobila enheter finns öppna på alla plan, dock kan vissa enheter vara stängda beroende på typ av match. 

Här hittar du menyerna

 

Tele2 Arena kontantfri
Tänk på att Tele2 Arena är en kontantfri arena. Mat och dryck kan endast betalas med kort (ej swish).
 
Service och säkerhet
Det finns personal i arenaområdet och inne på Tele2 Arena som kan svara på frågor och hänvisa publiken rätt. Vi ber publiken att hjälpa oss så att publikflöden fungerar. Var gärna ute i god tid och ha din biljett tillgänglig när du kommer fram till entréerna. Det finns personal som fokuserar på säkerheten och vi hoppas att de kan hjälpa publiken om det skulle behövas. Vid samtliga entréer kommer det att genomföras visitation så tryck inte på vid entréerna så att personalen kan arbeta snabbt.
Kom ihåg att väskor över 40x40x20 cm inte är tillåtna att ta in på Tele2 Arena.
Djurgården Fotboll arbetar för att förhindra att det kastas in föremål, antänds pyroteknik, bangers, bråk på och utanför arenan. Vi räknar med att publiken hjälper oss i detta arbete och att alla kan fokusera på att skapa stämning och på fotbollen som spelas på planen. Matchen kan komma att brytas närhelst det bedöms finnas fara för spelare, publik eller personal.
 
Personal
Tre SLO:er  och en DAO finns på plats från Djurgården. Dessa hjälper till och kan svara på frågor. Det finns även servicepersonal i form av evenemangsvärdar, publikvärdar och ordningsvakter för service och trygghet. Har du som publik frågor, synpunkter eller info är du välkommen att kontakta dessa.

Matchen presenteras av
Senaste nytt
Fler nyheter