Så adderar du platser till säsongskortet 2020

Förlängningen av säsongskort pågår fram till måndag 2 december 23:59. Här kan du läsa om hur du gör om du vill lägga till platser eller byta sektion till säsongen 2020.

Det är redan många som valt att förlänga sitt säsongskort för nästa säsong och nu när det varit löning är det ännu fler som gör slag i saken. Väldigt många kontaktar oss och vill lägga till platser eller byta sektion och det är tyvärr väldigt svårt att tillgodose alla önskemål. På sektionerna 106-109, 210-211, 222-224, 307-311 och 323-327 är det i princip omöjligt att lägga till fler platser då de sektionerna är de mest populära bland säsongskortsköpare som även väljer att förlänga sina säsongskort.

Har du inte haft säsongskort tidigare kan startar nyförsäljningen den 4 december 14:00. Snacka ihop dig med kompisarna eller familjen redan nu så att ni vet vilken sektion ni vill köpa på, för det kommer dels vara mycket uppbokat av de som förlängt sina säsongskort från 2019, och dels vara stor åtgång på platser omedelbart när nyförsäljningen startar.

Så här gör du om du vill byta platser eller om du vill ha fler platser. Läs texten i fet stil och läs det som stämmer in på just dig och ditt sällskap:

Jag/vi vill inte ha samma platser 2020 som vi hade 2019. Vi köper andra platser den 4 december.

Du som hade säsongskort 2019 och inte ska behålla dina platser får gärna meddela oss det på biljetter@dif.se så att vi kan frigöra din gamla plats till andra säsongare.

 

Jag hade säsongskort 2019 och vill förlänga över 2020. Jag är nöjd med platsen, men finns det bättre vill jag byta. Hur gör jag?

Boka den plats du hade 2019 och välj faktura. Sedan hänger du på låset den 4 december och försöker hitta den nya platsen du vill ha. Boka i så fall upp den platsen och välja faktura som betalsätt även då. Sedan kontaktar du oss på biljetter@dif.se så hjälper vi dig att flytta till den nya platsen och tillgängliggör sedan din tidigare plats till försäljning.

 

Vi är ett större sällskap som hade säsongskort 2019. Vi är nöjda med platserna, men finns det bättre platser vill vi byta. Hur gör vi?

Boka de platser in hade 2019 och välj faktura. Sedan hänger ni på låset den 4 december och försöker hitta de nya platserna ni vill ha. Boka i så fall upp dem och välja faktura som betalsätt även då. Sedan kontaktar ni oss på biljetter@dif.se så hjälper vi er att flytta till de nya platserna och tillgängliggör sedan era tidigare platser till försäljning.

 

Jag hade säsongskort 2019. Nu vill jag ha flera platser bredvid mig. Hur gör jag?

Boka den plats du hade 2019 och välj faktura. Sedan hänger du på låset den 4 december och försöker hitta lediga platser bredvid din nuvarande plats och köper även dem. Hittar du inga lediga platser bredvid dig så får du köpa andra platser (för totalt antal platser du vill ha 2020). Sedan kontaktar du oss på biljetter@dif.se så hjälper vi dig att kreditera fakturan på de/den gamla platsen/platserna.

 

Vi är ett större sällskap som hade säsongskort 2019. Nu vill jag ha flera platser bredvid oss. Hur gör jag?

Boka de platser ni hade 2019 och välj faktura. Sedan hänger du på låset den 4 december och försöker hitta fler lediga platser bredvid er nuvarande plats och köper även dem. Hittar du inga lediga platser bredvid er så får ni köpa andra platser (för totalt antal platser ni vill ha 2020). Sedan kontaktar ni oss på biljetter@dif.se så hjälper vi er att kreditera fakturan på de/den gamla platsen/platserna.

 

Vi är en eller flera som vill köpa säsongskort tillsammans 2020. Vi vill sitta tillsammans med några som hade säsongskort 2019 och som ska förlänga. Hur gör vi?

En av er går in och köper lediga platser den 4 december. Vill ni dela upp era platser på var och en så att alla betalar och administrerar sin plats, så väljer ni betalsätt faktura. Sedan kontaktar ni oss på biljetter@dif.se med namn och mejl på samtliga i sällskapet samt vilken plats varje person ska ha, så hjälper vi er så ni får varsin ny betalningslänk.

 

Notera den 4 december i kalendern

För dig som inte hade säsongskort 2019 men vill köpa för 2020 är det alltså den 4 december som gäller. Snacka ihop dig med kompisarna eller familjen redan nu så att ni vet vilken sektion ni vill köpa på, för det kommer dels vara mycket uppbokat av de som förlängt sina säsongskort från 2019, och dels vara stor åtgång på platser omedelbart när nyförsäljningen startar.

Frågor? Läs våra svar på vanliga frågor här. Har du andra frågor? Mejla oss på biljetter@dif.se.

Senaste nytt
Fler nyheter