Slutsålda tredjetröjan släpps på nytt – boka innan den 9 juli

Nu kan du förhandsboka den slutsålda tredjetröjan på DIFshop.se.

När årets tredjetröja släpptes i måndags klockan 10:00 väntade ett drygt 30-tal supportrar utanför Djurgårdsbutiken i Globen Shopping och ytterligare 100 supportrar hängde på det virtuella låset på DIFshop.se. Under eftermiddagen ringlade kön lång av Djurgårdare som ville köpa en av tröjorna i den begränsade upplagan, och innan dagen var slut var samtliga upptryckta tröjor slutsålda.

Vi är väldigt glada över det fina mottagande tröjan fick! Sedan i måndags är ni många som hört av er till oss och frågat om det kommer en ny chans att köpa tröjan. Den chansen finns nu!

Från och med nu och fram till den 8 juli klockan 23:59, samma dag vi möter AFC Eskilstuna på bortaplan och för första gången spelar i tröjan, går det att förbeställa tröjan på DIFshop.se. Vi kommer inte att trycka fler tröjor än de som beställs, så om du vill köpa en tredjetröja är det en beställning innan midnatt måndagen den 8 juli som gäller. Vi räknar med cirka 45 dagars leveranstid.

Tröjan finns i såväl herr-, dam- som juniormodell. Herr- och damtröjorna kostar 749 kr. Juniortröjorna kostar 549 kr. Tröjan finns även i player edition.

Klicka här för att komma till DIFshop.se!

Bortamatcher då Djurgården spelar i sommartröjan: AFC Eskilstuna (herr) 8 juli, IF Limhamn Bunkeflo (dam) 20 juli, Kalmar FF (herr) 22 juli, KIF Örebro (dam) 31 juli, IF Elfsborg (herr) 5 augusti.

#HuvudstadenÄrBlå

Senaste nytt
Fler nyheter