Slutsålt i klacken till premiären – men så kan du fixa biljett ändå

Biljetterna till klacksektionen i den allsvenska premiären är slutsålda. Men det finns fortfarande en möjlighet att fixa biljett till södra nedre.

Djurgården tar emot Sundsvall i den allsvenska premiären nästa måndag, den 1 april, och många sektioner är redan fullsatta. En av sektionerna där biljetterna redan är slutsålda är södra nedre där hemmaklacken skapar Sveriges bästa hemmastöd.

För dig som ändå vill uppleva den allsvenska premiärmatchen 2019 på en fullsatt klacksektion finns det emellertid en lösning, och det är att säkra dina biljetter för samtliga 15 hemmamatcher på en gång. Kort sagt: att köpa säsongskort.

En del av platserna på klacksektionen är nämligen vikta till de säsongskort som fortfarande finns till försäljning. Så vill du säkra din plats på Sofialäktaren mot GIF Sundsvall är det hög tid att köpa det där säsongskortet innan även den möjligheten att stå i klacken är förbi. Klicka här för att köpa!

Även övriga säsongskort finns fortfarande till försäljning, och även lösbiljetter på andra sektioner än klacken. Klicka här för att komma till lösbiljettsförsäljningen för matchen mellan Djurgården och GIF Sundsvall.

Senaste nytt
Fler nyheter