Spelarna är redo för söndagens match – se intervjuerna här

Vi stämde av läget inför Malmö-matchen med ett gäng spelare efter fredagens träning.

Klockan 17:30 imorgon, söndag, är det avspark i matchen alla Djurgårdare längtat efter sedan i måndags klockan 21:00. Med sex raka matcher utan förust är Djurgården seriens formstarkaste lag tillsammans med Malmö FF, vilket också ger sig uttryck i den allsvenska tabellen där lagen ligger etta respektive tvåa.

Jacob Une Larsson som fick en smäll och tvingades utgå i den senaste matchen är uttagningsbar och redo för spel, i övrigt dras några fler spelare med småskavanker, och Erik Berg är inte tillgänglig för spel (läs mer om det här). Truppen presenteras i våra sociala medier och i kalenderhändelsen Djurgården – Malmö FF här på DIF.se under lördagseftermiddagen.

Spelarna tränade ett sista pass på Tele2 Arena inför matchen under lördagen – vi stämde av läget med spelartruppen efter fredagsträningen på Kaknäs. Se intervjuerna nedan!Matchen mot Malmö är även Matchtröjans Dag så vi uppmanar alla som ska på matchen att bära matchtröja! Om du inte har en matchtröja kan du köpa en i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping! Medlemmar i Djurgården Fotboll har rabatt.

trojan.jpg

Senaste nytt
Fler nyheter