Status säsongskort 2020 – 7000 sålda

Här kan du ta del av senaste status för försäljningen av säsongskort till 2020.

Över 7 000 personer har nu säkrat ett säsongskort till Djurgårdens hemmamatcher i Allsvenskan under 2020.
I slutet av oktober fick befintliga säsongskortsinnehavare möjligheten att förnya sina platser, vilket totalt hela 6 000 gjorde.

Under torsdagen kom även försäljningen av nya säsongskort i gång. Efter ett par timmar hade ytterligare 1 000 personer försäkrat sig om en plats på Tele2 Arena till den allsvenska säsongen 2020. Utöver 15 hemmamatcher i seriespelet finns bland annat även möjlighet att lägga till populära kategorin Svenska cupen (start i februari 2020, där DIF spelar minst två matcher på hemmaplan) – något som tusentals Djurgårdare redan valt att göra.
 
Tyvärr upplevde vi tekniska problem under lanseringen av torsdagens säsongskort. Vi har identifierat felet och kommer att lösa det inom snar framtid. För er som drabbats kommer vi att höra av oss personligen till var och en av er för att säkerställa att ni blir nöjda med leveransen och er beställning.

SOFIALÄKTAREN OCH VALFRI PLATS

Tills vidare går det fortsatt bra att boka säsongskort till kategorierna Valfri Plats (nyhet för säsongen 2020) samt Sofialäktaren.
Köp säsongskort till Klack Sofialäktaren här
Köp säsongskort till Valfri Plats här
 
Vi återkommer här på DIF.se och i våra andra kanaler när försäljningen av övriga kategorier för säsongskort 2020 öppnar upp igen.
 
Om du har frågor om ditt köp eller funderar på något mejla gärna oss på biljetter@dif.se
 

Senaste nytt
Fler nyheter