Supporterinfo AIK - Djurgården – före, under, och efter matchen

Här hittar du publikinformation inför söndagens derby.

Lite bra saker att veta för dig som ska få på morgondagens derby mot AIK.

Före matchen

Hur åker man från Vasaparken?
Det kommer att gå en marsch från Vasaparken klockan 13.00 till Odenplans pendeltågsstation där vi har ett abonnerat tåg som avgår klockan 13.25.
Tänk på att detta är vår största samling hittills sedan den nya stationen byggdes. Tänk på att det kommer vara mycket folk i rörelse och ha tålamod! Tågen till Solna går ofta och tar bara några minuter att åka.
På tåget får man gärna sjunga men inte banka sönder rutor eller sätta upp klistermärken och tänd absolut ingen pyro varken i närheten av perrongen eller tåget.Hur åker man från andra ställen till Friends?
Åker man kollektivt så är det pendel till Solna station som gäller. Gå upp den norra uppgången mot den vita ”målbron” och gå sedan Kolonnvägen öster om tågspåret upp via Signalbron direkt till bortaentrén. Följ skyltar märkta bortasupportrar.
Observera att ingen biltrafik tillåts i området.

Vid arenan

Södra nedre (1) (ståplats) – Entré Hx
Södra mellan (2) – Entré K
Södra övre (3) – Entré A (H trapphuset för de som kommer via Signalbron)
 

Efter match

Vart ska Djurgårdare gå?
Bussar kommer gå från Kolonnvägen och tar Djurgårdare in till Sankt Eriksplan. Åker man inte buss så går man till Solna Station och tar pendeltåg.

Information

Vänligen tänk på att all skadegörelse, inkl klistermärken, på vår sektion faktureras Djurgården. Vi ber även alla avstå från användande av så kallade bangers. Detta gäller vid samling, i marsch och på arenan. Vi har dokumenterade hörselskador på personal och supportrar och detta är inte acceptabelt.
 
SLO:er
Lena, Nils och Anna finns på plats mot AIK.
Har ni frågor eller behöver hjälp med något matchdag, hör av er till dem på nummer: 070 020 93 29.

På plats för att ge service åt alla Djurgårdare finns även Mats Jonsson och Jessi Motaghi från säkerhetsorganisationen samt två Evenemangspoliser från Stockholm.

Information från Järnkaminerna:
https://www.jarnkaminerna.se/2019/08/28/samling-i-vasaparken-infor-derbyt-mot-gnaget/

Senaste nytt
Fler nyheter