Tack för en fantastisk derbyfest!

  • 11 mar 2019

Det finns många glädjeämnen att lyfta efter den gångna Djurgårdshelgen.

Stockholms Stolthet har avancerat till semifinal i Svenska Cupen, turneringen där blåränderna gäller som regerande mästare. Vägen dit har innefattat tre raka segrar i gruppspelet och en 120 minuter lång fotbollsmatch plus straffläggning i derbyt mot Hammarby.

Matchen mot Hammarby innehöll tufft duellspel, många kampmoment och mycket känslor – det sistnämnda både på plan och på läktaren. Stödet från hemmasupportrarna var fantastiskt matchen igenom, och de regerande mästarna med Sveriges bästa fans fick en fin avslutning på helgen, samt en till hemmamatch för herrarna att se fram emot redan nästa helg.

Även damlaget tog sig vidare till semifinal i Svenska Cupen genom att bortaslå Eskilstuna United med 1-0 under lördagen. Det är tredje året i rad som damerna når semifinal och nu är siktet inställt på att ta sig till finalen! Matchen kommer att spelas på bortaplan på lördag och lottningen sker idag, måndag klockan 13:00.

Dubbelt Djurgården i Svenska Cupens semifinaler alltså!

Vi vill tacka alla som bidrog till den fina stämningen och härliga matchupplevelse som vi skapade tillsammans på Tele2 Arena igår. Det är något särskilt när Djurgårdsfamiljen visar sig från sin bästa sida! Nu tar vi sikte mot lördagens båda matcher och hoppas att så många som möjligt tar sig till hemmamatchen på Tele2 Arena för att skapa ännu en minnesvärd kväll.

Full fart framåt!

Senaste nytt
Fler nyheter