Trailern till Pelle Kotschacks julkalender 2019

  • 22 nov 2019

För femte året i rad är det snart dags för Djurgårdshistorikern Pelle Kotschacks julkalender.

Vad som på relativt kort tid blivit en kär tradition, men knappast är en traditionell julkalender, är Pelles Kotschacks lucköppning varje dag fram till jul. Djurgårdshistoriker som han är är följetongen ett utmärkt sätt att ta till sig och lära sig en del av den anrika historia som ryms inom vår fina och framgångsrika förening.
– Det är många bra luckor i år, jag är väldigt nöjd med årets julkalender! Och jag måste säga att årets trailer är den bästa någonsin, Viggan Video som jag jag spelat in alltihop med har gjort ett kanonjobb, säger Pelle själv om årets kalender.

Det historiska perspektivet kompletteras med händelser närmare dags dato, och en säsong som 2019 finns det förstås mycket att behandla i en julkalender. Vi utlovar 24 luckor med Djurgårdsallmänbildning, och som vanligt ett värdskap i karaktäristisk Pelle Kotschack-anda.

Vilken är din favoritlucka, Pelle?
– Det är när jag och Bosse möts på Djurgårdsbron som dåvarande (1891) Djurgårdsledarna Robert Andersson och August Björkdahl. Det är lucka 16 från 2016, men sen gör vi en ny inspelning med de karaktärerna varje år och jag kan avslöja att i år blir det även ett gästspel av en spelare från A-laget...

Än är det ett tag kvar till första avsnittet men nedan kan du se trailern till julkalendern 2019:


 

Senaste nytt
Fler nyheter