Bilder från herrarnas första träning 2020

Kaknäs har invigts för året i och med herrarnas första träning 2020 under onsdagen.

Det var en ganska behaglig temperatur i luften ute på Kaknäs när Svenska Mästarna återsamlades efter några veckors ledighet. Mycket var som vanligt men en del saker var nytt, som till exempel den nylagda konstgräsplanen som gällde som underlag för dagens träning.

Ett par spelare saknades på grund av landslagsuppdrag, och Erik Berg tränade mestadels på egen hand då han är på väg tillbaka efter den knäoperation som gjordes under sensommaren. En rehabilitering som gått bra och får Erik att se väldigt mycket fram emot 2020, läs en intervju med honom här.

Ett knappt 100-tal supportrar fanns på plats för att se träningen som även bevakades av flera representanter från media. Kim Bergstrand var uppassad av både DIFTV och ett flertal journalister, precis som sportchef Bosse Andersson, och förstås även flera av spelarna.Träningen avslutades med tvåmålsspel och pågick i drygt en timme. I morgon, torsdag, står fysträning på schemat, nästa fotbollspass är på fredag klockan 10:30 på Kaknäs. Varmt välkommen då!Var med hela säsongen – köp säsongskort här!

Senaste nytt
Fler nyheter