Blue Week och jultröjorna – endast online

På onsdag inleder vi två av årets stora händelser – Blue Week och försäljningen av årets jultröjor. För att inte bidra till att fler människor kommer till vår butik så kommer vi att ha båda enbart på DIFbutiken.se.

I ett led att minska risken för trängsel och därmed smittspridningen av Covid-19 kommer rabatterbjudanden under Blue Week endast att gå att nyttja på Djurgårdsbutikens webbshop, DIFButiken.se. Vi startar på onsdag.
- Vi vill så gott vi kan bidra till att skapa en Covid19-säker handel för vår personal och för våra butikskunder, säger Tommie Lindberg, ansvarig för Djurgårdsbutiken. 

- Vi är medvetna att vi som många andra bidrar till att flytta "trängseln" till något av PostNords utlämningsställen vilket inte heller är bra, men vi ser ingen annan praktisk möjlighet i år än att göra på detta sätt, fortsätter Tommie Lindberg.

Den eftertraktade och populära jultröjan, som förra årets sålde slut på några få timmar, kommer även den endast att gå att köpa via   DIFbutiken.se under vecka 48. 
- Jultröjan kommer i år i två varianter, en mer hockey- och en mer fotbollsinspirerad, berättar Tommie Lindberg.

- Tröjan är något liten i storleken, så redan nu kan vi rekommendera att man köper den en storlek större än vad man vanligtvis gör, det vill säga ”L” istället för ”M” och så vidare.

Från och med tisdag 1 december kommer eventuellt kvarvarande jultröjor att säljas i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping

Blue Week och försäljningen av jultröjor startar kl.10.00 onsdag den 25 november på DIFButiken.se.

Senaste nytt
Fler nyheter