Fysteamet om nuvarande truppstatus

Djurgårdens naprapat Christian Andersson går igenom skadeläget i truppen.

Djurgården har spelat en decimerad trupp under de senaste matcherna där försvaret har varit den lagdel som varit mest skadedrabbad. Av förklarliga skäl har många varit nyfikna på läget i laget och därför kommer här en genomgång av aktuell truppstatus, enligt Djurgårdens naprapat Christian Andersson.
– Jesper Nyholm har kommit igång med lättare träning igen så där får vi utvärdera utvecklingen under veckan. 
– Emmanuel Banda fick en smäll i samband med matchen mot Ferencvaros och är ännu inte återställd. Men om allt går som det ska och det inte sker några bakslag finns en förhoppning om att han skulle kunna vara tillbaka inom snar framtid. 
– För Erik Bergs del finns det en problematik som gör att vi måste undvika risker. Vi jobbar med honom kontinuerligt men det blir svårt att ge någon exakt prognos i nuläget när han kan vara redo för spel igen.
– När det gäller Alexander Abrahamsson har han fortsatta problem med sin skada och även där är det svårt att ge exakta besked kring när han kan gå in i träning igen.

Fortsättningsvis kommuniceras aktuell truppstatus senast 24 timmar innan match i enlighet med de riktlinjer för DIF Fotboll som nu arbetats fram och som du kan läsa mer om här.

Senaste nytt
Fler nyheter