Hjalmar fick träffa sina idoler

Femårige Hjalmars högsta önskan har varit att träffa sina idoler i Djurgården. En förmiddag i december slog drömmen in.

Tillsammans med XPLORA kunde Djurgården uppfylla Hjalmars stora dröm som var att besöka Tele2 Arena och se laget träna. Via våra kanaler anordnade vi tidigare under hösten en tävling. Många bidrag kom in, och ur dessa valde en jury bestående av personer från XPLORA och Djurgården Fotboll ut en vinnare som fick besöka en träning tillsammans med sin familj. Det blev en fantastisk förmiddag på Tele2 Arena med lagfoto på innerplan, straffsparkar på Tommi Vaiho och rundvisning på arenan av sportchef Bosse Andersson. Se filmen du med!


Inför säsongen 2019 gick Djurgården och XPLORA in i ett samarbete för att minimera skärmtiden och låta barn vara barn. XPLORA är det perfekta alternativet när du som förälder vill komma i kontakt med barnet före och efter träningen. Genom den tillhörande föräldra-appen kan du se var barnet befinner sig. Du kan sätta upp trygga zoner så att då får notiser när barnet rör sig in och ut ur zonen. Exempel på trygga zoner är hemmet, skolan och fotbollsplanen. XPLORA är bland annat utrustad med kamera och stegräknare samt vattentät. En annan uppskattad funktion är den att du kan bestämma vem barnet kan ringa och bli kontaktad av.
 
På xplora.se kan du läsa mera.
 
Hjalmar och DIF-spelaren Jesper Karlström.


Lagfotografering med Djurgårdens herrlag.

Just nu har XPLORA mellandagsrea. Fram till den 3 januari kan du köpa XPLORA 4 för 1490 kronor (ordinarie pris 1 995 kronor)
Till kampanjerbjudandet på XPLORA.se!
 

Senaste nytt
Fler nyheter