Hjälp Berit och Östra Station med 100 kr – köp en t-shirt

Hjälp Berit att få restaurangen att överleva under coronapandemin – köp en tröja till dig som samtidigt blir en present till Berit!

Berit Wahlgren, ägare till vi Djurgårdares mat- och dryckesoas, Östra Station, fyllde 75-år söndagen den 3 maj. Berit är en av alla fantastiska Djurgårdspersonligheter som har gjort så mycket för flera av Djurgårdens IFs föreningar och supportrar genom genom sitt livslånga engagemang.
 
Till Järnvägsrestaurangen på Östra Station har alla varit välkomna, dagtid som kvällstid. Och blev det någon gång stökigt var Berit framme och såg till att det blev ordning igen. 

Efter några ekonomiskt tuffare år för restaurangen såg det nu ljust ut igen, men så slog coronaviruset till och 80-85% av omsättningen försvann över en natt.
 
Nu krigar Berit, tillsammans med barn och barnbarn och anställda som fortsatt har jobb i verksamheten, förr dess överlevnad.

Vi, tillsammans med Djurgårdsbutiken, vill också bidra. Just nu rullar ju kampanjen med Stadsdelströjorna och från och med hennes födelsedag, i dag söndag, finns ett specialtryck för Berit och Östra Station! Du hittar tröjan här:
https://www.difshop.se/sv-se/c/0/326/stadsdel

100 kronor per plagg som säljs med trycket ”Östra Station” går till Berit. När vi pratade med Berit om vår idé och visade bilderna på plaggen blev hon väldigt glad.
– En sån t-shirt ska jag bära på alla matchdagar framöver!, sa hon spontant. 
 
Vi hoppas att fler vill göra samma sak och stödja Östra Station med ett köp.

Är du Djurgårdare och inte hittar någon ort/stadsdel som passar dig? Den här t-shirten med trycket ”Östra Station” är något riktigt fint att bära med stolthet oavsett var du bor i vårt avlånga land.

Vi avslutar med att hjärtligt och varmt grattis till allas vår älskade Berit! 

Senaste nytt
Fler nyheter