Låt oss visa stöd tillbaka – tillsammans för våra partners

Det är råder tuffa tider just nu för hela samhället. Några av de som drabbas är de partners som stöttar DIF i jakten på framgångar. Här kan du se vad du kan göra för dem.

Våra partners är en viktig del av Djurgården Fotboll. Med sitt stöd hjälper de oss i våra utmaningar och målsättningar på och utanför planen. Nu står även de inför stora utmaningar med anledning av coronavirusets elakartade intåg i allas våra liv. Vi uppmanar därför de, som har ekonomisk möjlighet, att hjälpa till och stötta dem tillbaka. Nedan ser du några saker som betyder mycket för deras respektive verksamheter.
Du kan även besöka dem här.
 
Djurgårdens IF har en betydande roll i Prioritet Finans viktiga samarbete med svensk idrott och som djurgårdare är du extra speciell för dem. Bland annat får du under 1 år fri tillgång till ett av de modernaste affärssystem för ekonomihantering (Promikbook). Slå dem gärna en signal om du funderar på att sälja dina fakturor för omedelbar likviditet eller har andra frågor, i stort som smått. Besök: https://www.prioritet.se/fakturakop/
 
adidas.se hittar du de senaste produkterna inom träning, löpning och Originals. Eller varför inte kika in de senaste fotbollsskorna för att vara redo inför säsongen?
 
Erlandsson bygger för ett välmående samhälle och arbetar nära sina kunder. Oavsett om de jobbar med traditionella entreprenader, partnering eller byggservice kommer det med hög kvalitet – och med nöjda slutkunder som resultat. Läs mer här.
 
Som stolt huvud- och träningspartner till Djurgården Fotboll erbjuder Nordic Wellness medlemmar i Djurgården Fotboll eller de med säsongskort specialpris på två av deras mest inkluderande träningskort vid tecknande av autogiro 12 månader. Läs mer här.
 
NRC Group är stolta över att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. Lär dig mer om deras hållbarhetsarbete och miljöstyrning här.
 
Stadium vill inspirera fler till ett liv i rörelse. E-handeln har tusentals produkter och öppet när det passar dig bäst. Aktivera dig till eller från jobbet, med barnen eller på hemmakontoret. Join the movement!
 
Sundström Safety skyddar människor från förorenad luft. Deras mål är att alltid designa och tillverka de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden. Läs mer här.

Stötta Djurgården på Hemmaklubben. Unibet har inlett ett samarbete med Allsvenskan där vi kan få upp till två miljoner kronor. Registrera dig och rösta här.

Äger du en Volkswagen årsmodell 2016 eller äldre? Just nu får du 25% rabatt på service, reparationer och eventuella tilläggsarbeten. Boka service online här.

När du väljer att försäkra exempelvis ditt barn eller ditt hem hos Moderna Försäkringar får du inte bara en topprankad försäkring – Moderna ger dessutom upp till tio procent av premiebeloppet direkt till klubben. Läs mer på www.modernaforsakringar.se/dif
 
Digitala möten har aldrig varit mer aktuella än nu. Låt Asedo Sverige AB hjälpa dig med att digitalisera dina möten med en kostnadseffektiv, enkel lösning där de ser till att du kommer igång snabbt. Kontakta Rickard Engmark på rickard@asedo.se eller 0707703336.
 
Nu erbjuder Nextory 30 dagar gratis användning av sin e-bok och ljudtjänst, ett utmärkt sällskap hemma i soffan, ute på promenaden eller i löparspåret. Till erbjudandet och obegränsat med historier!
 
Kai Holmqvist Måleri utför alla typer av måleriarbeten, stora som små, med allt från nyproduktion till privatpersoner. Kontakta dem på kai.holmqvist@bredband.net eller 0707104481 för att komma igång.
 
Xllnx gör det enklare och bekvämare att arbeta hemifrån och hjälper dig med att skapa en väl fungerande och flexibel mobil arbetsplats med de rätta produkterna. Optimera hemmakontoret här!
 
Traveller Buss kommer skänka 10% av bokningsbeloppet på varje bokad resa till Läkare utan gränser. Kolla in  hur bussbolaget bidrar i kristider.
 
Scandic har med anledning av coronaviruset stärkt rutinerna för städning, rengöring och hygien, samt ersatt frukostbuffén med individuellt paketerad frukost. Bli medlem  i Scandic Friends och få 20% rabatt på helger och hela påsken, 6-13 april.
 
På Hassela Ski Resort i norra Hälsingland finns trivsel för alla skidåkare. Kolla in vad en aktiv vintersemester ser ut som när den är som bäst.
 
Söder om Söder levererar tjänster i Stor-Stockholm som kännetecknas av kvalitet, god service och utförs med minsta miljöpåverkan. Boka lokalvård, kontorsservice eller hemstädning här.
 
Rasta har beslutat att ta bort alla sina bufféer som en säkerhetsåtgärd för sina gäster. Gör gärna en beställning och ät hemifrån från deras goda meny.
 
Xplora har tagit fram den första perfekta mobiltelefonen för barn, utrustad med GPS, stegräknare, samtal och UTAN internet. Köp deras telefon här eller hos deras flertalet återförsäljare.
 
Arlanda Stad har öppnat Nya Banan med ordinarie sommargreener. Med anledning av coronaviruset har de ökat på frekvensen av städning på anläggningen. Gör din bokning här.

OnePartnerGroup älskar att få människor och företag att utvecklas och växa. Att jobba med rekrytering och bemanning handlar om att förstå affären, se människor, deras styrkor och talanger och matcha dem med rätt tjänst och företag – då skapas det nytta och möjligheter för både individen och företaget. Och det är de bra på. Besök dem här.
 
Alla dessa företag har ställt upp för Djurgården Fotboll genom åren, och kommer så att fortsätta göra 2020. Ge dem gärna lite kärlek tillbaka. Tillsammans är vi som starkast.

Senaste nytt
Fler nyheter