Moderna Försäkringar – stolt partner till Djurgården

Sedan 2014 har Moderna Försäkringar varit en stolt partner till Djurgården Fotboll. Anfallaren Kalle Holmberg har tecknat gravidförsäkringen.

Moderna Försäkringar har tillsammans med Djurgården Fotboll tagit fram ett erbjudande riktat till alla som hejar på blåränderna. Genom att vara försäkrad hos Moderna får du inte bara ett av marknadens bästa försäkringsskydd, du stöttar dessutom DIF. Upp till tio procent av årspremien tillfaller Djurgården.
 
Via Moderna kan du få en personlig försäkringsgenomgång och försäkra bil, hem, villa, båt, MC, entusiastbil, släpvagn, husvagn, fritidshus samt dig och din familj.
 
Djurgårdens spelare Kalle Holmberg och sambo har valt att ge sin ofödda bebis ett försäkringsskydd. Genom att teckna en gravidförsäkring hos Moderna får man även en möjlighet att teckna en barnförsäkring innan barnet är fött. Med tillägget Gravid Förlossning får du marknadens enda sjukvårdsförsäkring för förlossningsskador för den som ska föda barnet.
- Att vara förälder är det bästa som hänt mig. Man kan säga att det är min bästa kompis. Nu ska jag få vara med om ytterligare en till. När man vet att man har en gravidförsäkring tecknad ger det en trygghet för mig som förälder och för min sambo så klart om något akut skulle hända, säger Kalle Holmberg, anfallare i Djurgården som väntar sitt andra barn med sin sambo.

modernaforsakringar.se/dif kan du räkna ut ditt pris. Du kan även nå Modernas kundservice på 0200-293 293 för personlig hjälp. Uppge att du stöttar Djurgården så får du mer information.

Senaste nytt
Fler nyheter