Seger för DIF PA19 mot IK Frej

Djurgården har inlett P19 Allsvenskan Norra starkt och i förra veckan besegrades IK Frej med 1-0.

Efter att ha slagit Djursholm med 3-1 i första omgången av P19 Allsvenskan Norra var det dags för DIF PA19 att ta sig an IK Frej i förra veckan. Tre poäng bärgades även då och här kommer en summering av matchen från PA19-tränare Johan Palm.


DIF PA19 - IK Frej P19 1-0 (1-0)

Målskytt: Mattias Mitku

Summering:
– Kort återhämtningstid mellan dom två första matcherna i P19 Allsvenskan påverkade matchen där vi har en hel del tekniska misstag samt fler bollförluster än vi vanligtvis har. Första halvlek är är helt ok där vi kontrollerar matchen även om Frej ständigt är farliga i sina omställningar. I andra halvleken försöker vi fortsätta att driva matchen och behålla kontrollen men när vi inte lyckas avgöra matchen så lever ju matchen för våra motståndare. Det visar sig framförallt under stopptid där Kwesi Kawawa gör en fantastisk räddning på en bra nick i goldzone av en IK Frej-spelare. Där trodde nog alla att matchen skulle sluta lika. 
– Sett till matchens innehåll är vi relativt nöjda med vår form, både i offensiv som defensiv, men där vi alltid måste fortsätta utveckla vårt spel, oavsett resultat. Vi är tillräckligt skickliga både som kollektiv och individuellt för att avgöra denna matchen tidigare. På lördag åker vi till Norrköping för sista matchen innan sommar ledighet. Norrköping bjuder alltid på bra motstånd så vi hoppas kunna göra vår bästa prestation som lag hittills, det är vad som kommer att krävas om vi också ska ge oss möjligheten till att vinna matchen.

Senaste nytt
Fler nyheter