Stadsdelströjorna är tillbaka!

"Från Haninge i söder till Åkersberga i norr. Från Hässelby i väst till Lidingö i öst"

Inför säsongsstarten 2015 lanserade vi kampanjfilmen Stockholms Stolthet där skådespelaren Thomas Hanzon berättade vad det egentligen innebär att vara Djurgårdare. Tillsammans med filmen lanserade vi även den unika Stadsdelströjan där du som supporter kunde beställa en t-shirt med Djurgårdsskölden tillsammans med stadsdelen där du var hemmahörande.

Tröjorna blev en enorm succé och när försäljningen stängde hade över 4 000 t-shirts hamnat hos Djurgårdare runt om i Stockholm – med över 140 olika stadsdelstryck.

Sedan dess har det varit en ständig efterfrågan i Djurgårdsbutiken på om man kan få tag på t-shirts med sin egen stadsdel. Nu kan vi med glädje meddela att vi återigen lanserar Stadsdelströjorna!

Den här gången adderar vi även möjligheten att köpa tröjan i olika varianter och även som sweatshirt och hoodie. Tröjorna finns i herr-, dam- och juniorstorlekar.

Klicka här för att beställa din tröja på DIFshop.se.

Dessutom kan du välja mellan blå, grå, röd, och rosa plagg. Och i tillägg till det kan du antingen välja samma ikoniska t-shirt som 2015.

Beställer du innan maj månad bjuder vi på frakten.

Klicka här för att beställa din tröja på DIFshop.se.

Under rådande samhälleliga omständigheter ber vi dig ha överseende med längre leveranstid än vanligt. Inget öppet köp gäller, men förstås reklamationsrätt vid eventuellt fabriksfel.

Här är topplistan över de orter som beställde flest t-shirts 2015. Kan du och din ort ta förstaplatsen i år?

1. Sollentuna
2. Kungsholmen
3. Vasastan
4. Haninge
5. Södermalm

#StockholmsStolthet #TillsammansförDIF

Senaste nytt
Fler nyheter