Tack för hjälpen!

Med anledning av rapporter kring ökad smittspridning av covid-19 vill vi påminna om att undvika besök på våra träningsanläggningar och samtidigt framföra vår uppskattning för det tålamod och ansvarstagande som vi fått uppleva under denna tuffa period.

Det minst sagt annorlunda fotbollsåret 2020 rullar vidare och efter en positiv tid av nedåtgående kurvor kring smittspridningen nås vi nu av rapporter om en viss ökning av coronafall inom Stockholmsområdet.

För Djurgården Fotbolls del tar vi de här signalerna på stort allvar och vill därför påminna om att träningarna kommer fortsätta att vara stängda för allmänheten tills vi får bättre förutsättningar kring säkerheten. 

Eftersom vi vill vara en öppen förening känns det väldigt tråkigt att behöva konstatera detta och hur mycket vi än längtar efter en förhoppningsvis snart kommande tid med supportrar på plats för träningshäng och DIF-snack över en kaffe på Kaknäs eller Kristinebergs IP så måste vi som förening agera enligt myndigheternas rekommendationer under rådande pandemi.

Detsamma gäller ungdomsfotbollen där vi också vill rikta ett stort tack till alla ansvarsfulla vårdnadshavare och närstående som avstår besök på träningar och följer matcherna via solidsport.com samt MinFotboll istället för att närvara på plats.

Vi tror och hoppas på en framtida ljusning och en återgång till en normaliserad fotbollstillvaro så att vi kan vara den öppna och välkomnande förening som vi strävar efter att vara. Tills dess vill vi tacka för ert tålamod och er förståelse i dessa tuffa tider och förhoppningsvis får vi anledning att skriva: ”Vi ses på Kaknäs och Kristineberg” inom en snar framtid.

Senaste nytt
Fler nyheter