Uppesittarkväll med Djurgården

Under lördagkvällen den 19 december blir det blårandig Uppesittarkväll i rutan.

Julen står på glänt. Vad passar då bättre en Uppesittarkväll i blårandigt tema för att runda av året? Bakom initiativet står DIFpodden med programledaren Farid Abbaspour och Joel Lillbroända i spetsen.
- Med Uppesittarkvällen sätter vi punkt för en märklig säsong och blickar tillbaka på vad vi har åstadkommit de senaste åren. Vi tittar förstås även i spåkulan kring framtiden. Vi gör det här för att friska upp minnet om hur bra Djurgårdsfamiljen är, men vi gör det även för att påminna om att det här inte är ett självspelande piano. När vi gör saker enat och tillsammans blir utfallet levande läktare, en välmående förening och framgång på planen. Nu tror vi att det är dags att på nytt enas. Vi måste lägga ett tufft år bakom oss och kämpa tillsammans mot ljusare tider, säger Farid som under lördagskvällen även kommer samla in pengar till Djurgården.

- Vi vill genom utlottningar, auktioner och tävlingar få in pengar till Djurgården. Swish kommer vara den primära betalningsmetoden.

Målet är att sälja fiktiva biljetter. Varje biljett kostar 50 kronor och Djurgårdsfamiljen kommer kunna följa utvecklingen via grafik i veckan och under lördagskvällen.
- Alla bidrag är välkomna, men minimum 50 kronor, säger Farid Abbaspour.

Under kvällen gästas studion av flertalet DIF-profiler, bland andra vd Henrik Berggren, personer från Djurgårdens marknadsavdelning samt tidigare lagkaptenen Jesper Karlström som precis skrivit på för polska Lech Poznan.
 
Uppesittarkvällen sänds på DIFpoddens Youtube-kanal och startar 18:00.
https://www.youtube.com/channel/UCKtHP2O2N9xWcmBfOhq273g

Jesper Karlström gästar Uppesittarkvällen.
 
Vill du swisha för en lott eller två redan nu gäller numret 0762149389. 
 
God Djuuul på er! 
 
Ps. 
Använd gärna hashtaggen #djuulafton2020 om ni gör inlägg i sociala medier. 

Senaste nytt
Fler nyheter