Välkommen på Akademicamp Tjej

Nu kan tjejer födda 2007-2010 anmäla sig till DIF Fotbolls Akademicamp för tjejer i sommar.

Under vecka 25 och 33 arrangerar Djurgården akademicamp för tjejer födda mellan 2007–2010 på Kristinebergs IP. Träningarna leds av våra erfarna och välutbildade instruktörer från Djurgårdens akademiverksamhet. Som spelare behöver du ha en vilja att utvecklas, hög förmåga till koncentration och en stort fotbollsintresse. I campavgiften ingår ett träningskit från Adidas (t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska), mellanmål och lunch mellan träningspassen. Måndag – torsdag med tolv träningspass.

Anmäl dig här

Campdagarna pågår mellan kl. 09.30-14.30 med pauser för mellanmål och lunch. Ledare finns på plats på Kristinebergs IP mellan kl. 09.00-15.00. Avgiften är 2500:- och betalas till bg 342-8893 i samband med anmälan. Ange spelarens namn och den vecka deltagandet gäller i betalningen. Vid deltagande vid fler än ett camp är avgiften, utan träningskit, 2200:- per gång och det behövs göras en anmälan per camp, men endast en gemensam betalning.

Först då betalningen är genomförd är anmälan komplett. Eventuell avbokning sker minst en vecka före campens start och vi debiterar en administrationsavgift på 300:-. Blir camperna fullbokade är det betaldatum som avgör vilka som kommer med! Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på [email protected]

Senaste nytt
Fler nyheter