Djurgårdens IF Fotbollförening – Årsredovisningen 2020

Nu kan du ta del av årsredovisningen och verksamhetsberättelsen för Djurgårdens IF Fotbollförening 2020.

2020 är till ända. Ett år då mycket hände, men som ändå blev så tomt på upplevelser. Djurgården gick in i året som regerande mästare på herrsidan, med rekordmånga sålda säsongskort (11 225) och ett stundande Europaspel. Pandemin slog sedan till med obönhörlig kraft och vi förstod allesammans tidigt att ett år utöver det vanliga väntade oss, en ny tillfällig vardag, som vi än i dag lever i.
 
Trots pandemiåret gör Djurgården Fotboll ett väldigt bra ekonomiskt resultat. Tack vare alla medlemmar, supportrar och partners, det enorma stödet och hjärtat som visas dagligen – trots att vi inte kunnat arrangera matcher med publik – kan Djurgårdens IF Fotbollförening visa upp en stabilitet som ger stor framtidstro. Tack alla ni.
 
Som framgår av Årsredovisningen för 2020 gör Djurgårdens IF Fotbollförening ett positivt resultat på 59,1 miljoner kronor. Det egna kapitalet uppgick vid årsskiftet till 116,3 miljoner kronor – en dubblering av summan när den ekonomiska utvecklingen för 2019 redovisades. Soliditeten har ökat till 50,7 (33,5) procent. De totala intäkterna i koncernen 2020 uppgick till 198,1 (144,5) miljoner kronor.
 
Nedan återfinns Årsredovisningen för Djurgårdens IF Fotbollförening i sin helhet samt den motion som inkommit för styrelsen att yttra sig i.
 
Som tidigare framgått på DIF.se är årsmötet den 10 mars framskjutet. Information om när mötet skall äga rum och var kommer senare under våren i Djurgårdens kommunikationskanaler.

Årsredovisning och verksamhetsberättelse 2020
Läs här

Motion - Randiga matchställ
Läs här

 

Senaste nytt
Fler nyheter