FXORO – Ny huvudpartner till Djurgården Fotboll

Djurgården Fotboll fortsätter att attrahera och knyta till sig starka partners. Nu har vi den stora glädjen att presentera FXORO som en ny huvudpartner kommande två säsonger.

FXORO grundades 2012 och är marknadsledande inom finans- och investeringstjänster och en pionjär på online-trading av finansiella produkter. FXORO arbetar ständigt för att utveckla och leda utvecklingen inom branschen. Man har som mission att tillhandahålla en innovativ och teknologiskt avancerad miljö för sina kunder. Man arbetar även med att utbilda och informera sina kunder för att de ska kunna fatta bra och genomtänkta investeringsbeslut. – Det är självfallet mycket glädjande att vi knutit till oss ytterligare en stark och dynamisk partner i form av FXORO, i synnerhet i dessa osäkra tider. Det ger oss möjlighet att kunna fortsätta resan med att utveckla Djurgården Fotboll både kortsiktigt och långsiktigt, säger Henrik Berggren, vd Djurgården Fotboll.

Som huvudsponsor kommer FXORO:s logo exponeras på matchdräktens rygg hos herrarna. 
– The relationship between the club and the brand is based on a series of shared values that each of them applies in it’s own field “Just as the club works on its formation and training before any big game, that’s how we aim to inspire our  traders. This shared perspective has convinced us to start this new adventure together. We share Djurgarden’s ambition to achieve great things, and the belief that such results can only be achieved by working as a team, säger Andriana Zeniou, Executive Director of FXORO. 

Att samarbeta med stora och välkända fotbollsklubbar är inget nytt för FXORO, man är bland annat Official Trading Partner till AS Roma och en av klubbens största partners. 
– Att FXORO  väljer Djurgården Fotboll när man ska etablera sig i Norden är ytterligare ett kvitto på att Djurgården Fotboll är en mycket attraktiv samarbetspartner och att vi ligger i framkant i vårt arbete och vårt erbjudande till företag och partners. Samarbetet visar att det trots en besvärlig situation med covid och stor osäkerhet går att göra fina affärer om man är innovativ och levererar ett tydligt värde, säger Daniel Malmgren, affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll. 

Djurgården Fotboll hälsar FXORO välkommen som partner och ser fram emot att kunna skapa fortsatta framgångar tillsammans. 

Läs mer om FXORO

Senaste nytt
Fler nyheter