Vembla ny partner till Djurgården Fotboll

Djurgårdens spel under säsongen har präglats av hög fart och pålitlig leverans. Nu har vi nöjet att presentera ett företag som har detta som affärsidé.

Vi är stolta över att hälsa Vembla välkommen som partner till Djurgården Fotboll. Vembla är en tjänst som tillhandahåller snabba leveranser av matvaror från butik hem till dig. Du beställer dina varor via Vemblas app, dina varor plockas därefter i Vemblas egna lager eller hos någon utav deras samarbetsbutiker, som lokala Hemköp och ICA, sedan levereras de snabbt och miljövänligt hem till dig.
 – Vi på Vembla strävar hela tiden mot att vara en del av det lokala samhället. Samarbetet med Djurgården Fotboll är därför ytterst givande och ett sätt för oss att nå både barnfamiljer och ungdomar lokalt och med hög relevans, berättar Sebastian Malmberg, medgrundare till Vembla.
 
Vembla kan göra vardagen lättare för alla, till exempel för föräldrar till fotbollsspelande barn. Det är en utmaning att hinna jobba, läsa läxor samt skjutsa barn till alla träningar och matcher. Det kräver ett högt tempo och noggrann planering. Du genomför dina inköp genom några få knapptryck på mobilen och kan få dina varor hemlevererade på endast 15 minuter. Vembla levererar i dagsläget till Stockholms innerstad samt halva Lidingö och expanderar sitt leveransområde kontinuerligt.
– Vi är oerhört glada över att kunna inleda ett samarbete med Vembla som erbjuder en innovativ lösning för alla oss som har svårt att få livspusslet att gå ihop. Man är dessutom verksam i ett område där många av våra ungdomspelare har sin hemvist. Genom att Vembla samarbetar med lokala aktörer och levererar snabbt och miljövänligt så gynnar man även sina lokala handlare. Att inleda ett samarbete med Vembla, som både kan underlätta för många Djurgårdare samt även gynnar lokala aktörer, känns väldigt bra säger Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll.

Vinn matvaror till ett värde av 10.000 kr

Ladda ner Vemblas app här och registrera dig så är du med och tävlar om matvaror till ett värde av 10.000 kr, levererade hem till dig av Elliot Käck. Ange koden DIF100 när du handlar och få 100 kronor rabatt på ditt första köp. Tävlingen pågår fram till den 7 november.

Senaste nytt
Fler nyheter