Eleda Group blir huvudpartner till Djurgården Fotboll

Ett partnerskap som lägger stor vikt kring det hållbarhetsarbete som Djurgården bedriver.

Eleda bygger infrastruktur som är kritisk för samhället. De står för hållbart företagande och hållbart samhällsbygge som gör Sverige bättre. I deras sociala hållbarhetsarbete används de globala målen för hållbar utveckling som guide med fokus på Mål nr 3 – Hälsa och välbefinnandeMål nr 5 – Jämställdhet, Mål nr 11 – Hållbara städer och samhällen och Mål nr 17 Partnerskap och genomförande. Något som har identifierats hos Djurgården Fotboll.
 – Vi vill verka för hållbara städer och samhällen både i vår kärnverksamhet och i de partnerskap vi går in i. Djurgården har en fin helhet som förening och en uttalad satsning på flickor och damer vilket är en viktig del för oss i vårt samarbete. Sedan görs det ett fantastiskt arbete med Skol IF för att sätta barn och unga i rörelse. Ett fungerande föreningsliv är en vital del i en stads välmående och vi är väldigt glada över att bli en del av en viktig förening och ett starkt varumärke i Sveriges största stad, säger Ingemar Queckfeldt, Head of Sponsorship Eleda Group.
 
Huvudpartnerskapet innefattar ingen dräktexponering utan har stort fokus på hållbarhet och de satsningar som görs för att skapa bättre förutsättningar för kommande generationer.
 – Vi är oerhört glada att kunna hälsa Eleda välkomna som partner till Djurgården Fotboll. Eleda är ett företag som verkar för att bygga vårt samhälle starkare på många sätt, precis som vi på Djurgården Fotboll gör. Eleda står för hållbart företagande, hållbart samhällsbyggande och för att verka som en positiv kraft för sin omgivning. Allt detta rimmar väldigt väl med vår ambition och verksamhet och vi ser med glädje och tillförsikt fram mot vårt samarbete, säger Henrik Berggren VD Djurgården Fotboll.
 
Eleda verkar genom framgångsrika, regionala infraservice- och anläggningsbolag över hela Sverige. Tjänsteutbudet är såväl brett som specialiserat och sträcker sig från hela entreprenader till mindre projekt.
 
––––––––––
 
Om Eleda:
Eleda bildades 2017 och har huvudkontor i Stockholm. De verkar genom framgångsrika, regionala infraservice- och anläggningsbolag i regioner över hela Sverige. Vid sidan av stark organisk tillväxt har bygget av Eleda varit en förvärvsresa och genom deras bolag har de idag närmare 10 miljarder i omsättning och omkring 2 400 medarbetare i koncernen. Eledas tjänsteutbud är både brett och specialiserat och sträcker sig från projekt till hela entreprenader.
Eleda och gruppens bolag arbetar för ett hållbart företagande genom att vara en stark aktör på marknaden med sund ekonomi samt att genom ett gediget yrkeskunnande skapa långvariga relationer med nöjda kunder. Eledas verksamhet skall vara miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbar över tid.
Eleda bygger infrastruktur som är kritisk för samhället. De står för hållbart företagande, hållbart samhällsbygge och vi gör Sverige bättre.

Senaste nytt
Fler nyheter